Nyheter Husbil.se

Caravan Stockholm – så var mässan

Husbil.se 2018-03-14

Den 15–18 februari i år hölls mässan Caravan Stockholm i Kista. Under dagarna kunde nyfikna campingentusiaster vandra runt bland utställarna och jämföra, klämma och känna bland olika varumärker, modeller och utrustning. Samtidigt fanns det chans att upptäcka spännande resmål och få tips av experter. Men hur var mässan egentligen?

Caravan Stockholm är mässan för dig som är nyfiken på den mobila livsstilen och intresserad av husvagn, husbil och camping. Under 4 dagar i februari ställde över 70 utställare ut och besöksantalet var imponerande.

Nästan 10 000 besökare

Årets tema var resa och inspiration, vilket ledde fram till nyheten ”Destinationstorget”. Där fanns chans att hoppa in i husbilen eller husvagnen och ge sig ut och upptäcka Europa. Resmålen presenterades av resenärer och representanter för destinationerna och var mycket inspirerande. I år uppgick besöksantalet till nästan 10 000 – strax under förra årets rekord på 10 406.

Besökssiffror dag för dag:

  • Torsdag 1965
  • Fredag 2203
  • Lördag 3691
  • Söndag 1793

Populära utställare och experter

På scenen i år gick det bland annat att lyssna på Transportstyrelsen som berättade om nya lagar och regler. Dessutom fanns populära ”resa-podden” på plats och spelade in ett avsnitt live som handlade om restrender 2018. Caravan Stockholm är ett utmärkt tillfälle att upptäcka, inspireras och få rådgivning om allt som rör campinglivet. Oavsett om du funderar på att köpa husbil eller om du söker efter prylar och funktionella saker som underlättar din campingsemester – på mässan finns allt mellan himmel och hav. I år fanns över 70 utställare på plats för att hjälpa och inspirera dig som besökare. Årets underhållning stod den tidlösa artisten Lotta Engberg och den prisbelönta komikern Tobias Persson för. Vill du köpa husbil eller husvagn? Vi har samlat samtliga återförsäljare i Sverige och gör det enkelt för dig att överblicka och jämföra! 

Fler nyheter