Nyheter Husbil.se

Dethleffs nya Just Go är en perfekt nybörjarhusbil

Husbil.se 2022-05-13

Dethleffs Just Go är en av 2022 års nya husbilsmodeller och den beskrivs som en husbil med attraktivt pris- och prestandaförhållande.

Just Go - ny husbilsmodell från Dethleffs.

Är du på jakt efter din första husbil? Då kan Dethleffs nybörjarhusbil Dethleffs Just Go vara ett bra val för dig. Det är en ny serie av prisvärda husbilar med god kvalitet och resklar utrustning. De nya modellerna baseras på Ford Transit-bas och har premiär maj 2022 hos flera av Dethleffs återförsäljare.

Den halvintegrerade husbilen Just Go utmärker sig genom att ha ett attraktivt pris- och prestandaförhållande, både i basvarianten som har en omfattande grundutrustning och modellen med utrustningspaketet Comfort. Just Go kommer från den omtyckta nybörjarserien Just, fast med vissa karakteristiska skillnader. Just Go har en anpassad T-huv och baktill finns en nydesignad formskön bakljusramp.

Priset på Just Go är i skrivande stund ej fastställt men  här kan du se alla återförsäljare av den nya husbilen Just Go.

Just Go kommer med tre olika planlösningar och två utrustningsvarianter. T 6815 EB är kortare och har enkelsängar och ett L-kök. T 7055 är en längre modell som finns med enkelsängar (T 7055 EB) eller med en höj- och sänkbar queensbed som standard och loungesittgrupp (T 7055 DBL). Båda planlösningarna har badrum med separat dusch. I inredningen kombineras ljusa träytor med strukturerade väggytor i grå filtlook och trendiga takskåpsluckor med handtag i mörkgrått och praktisk soft-close-teknik.

För att gör det lättare för nybörjaren att välja utrustning erbjuder Just Go endast ett överblickbart antal extrautrustningar. Förutom basutrustningen erbjuder Comfortpaketet extrautrustningar, som regnsensor och klimatanläggning, fönster i förarhytthuv och ingångsdörr, ombyggnadsmöjlighet från enkelsängar till dubbelsäng och den speciella klädselvarianten Salerno. För dig som vintercampar går det även att välja till ett vinterkomfortpaket med till exempel starkare motor, elektrisk golvvärme, solceller och elmanövrerad taksäng över sittgruppen.

Just Go - ny husbilsmodell från Dethleffs.

Just Go - ny husbilsmodell från Dethleffs.

Se alla husbilar från Dethleffs

Fler nyheter