Nyheter Husbil.se

Etrusco 2022 – stilren italiensk design och funktion

Husbil.se 2021-08-16

Etrusco har presenterar sina nyheter för 2022 som lockar med stilren italiensk design och funktion. Ta reda på mer om de nya modellerna från italienska husbilsleverantören Etrusco.

Etrusco I 6900 SB.
Nu har husbilsleverantören Etrusco presenterat sina nyheter för 2022, som står för stilren italiensk design och funktion. Både insidan och utsidan har fått sig en uppfräschning och utbudet har även kompletterats med nya modeller.

Nytt utseende på helintegrerade modeller

De helintegrerade husbilarna kommer att ha Etruscos nya utseende med en ny frontmask. Utbudet kompletteras med de två nya modellerna I 7400 SBC och I 7400 QBC. Båda de nya fordonen kommer att ha en face to face-sittgrupp som skapar en mysig atmosfär.

Etrusco T 7400 SBC. Etrusco I 7400 SBC. 

Etrusco I 7400 QBC.

Utsidan har fått en uppgradering

Den nya yttre designen har en iögonfallande exteriör. I 2022 års modeller har Etruscos designers i Toscana fräschat upp husbilarnas utsida och gjort de både snyggare, modernare och mer dynamiska.

Uppdaterad interiör hos integrerade och halvintegrerade husbilar

De integrerade och halvintegrerade husbilarna har fått ett nytt lyxigare utseende i boarean. Rundare former, eleganta dörrhandtag och lugna färger ger husbilens interiör en hög klass. Badrummen och köken överraskar med ny design och flera praktiska detaljer. Det nya 140 literkylskåpet kommer också som standard. Golvet har fått ett mer stabilt material och tål mer än tidigare. Tack vare den nya bredare dörren har det aldrig varit lättare att komma i och ur husbilen.

Etrusco T 6900 SB.Etrusco T 6900 SB.

Etrusco T 700 QBC.

Etrusco T 7400 SBC. Etrusco T 7400 SBC. 

Etrusco – en italiensk husbilstillverkare

Etrusco är en husbilstillverkare som kombinerar italiensk design med tysk tillförlitlighet. Företaget står för stil, passion och känsla i kombination med ett lågt pris. Husbilarna byggs i Laikas fabrik söder om Florens och i deras utbud finns både husbilar och plåtisar. Etrusco är en del av Erwin Hymer Group, som är ett helägt dotterbolag till Thor Industries som är ledande tillverkare av fritidsfordon med över 25 000 anställda.

Se och jämför alla husbilar från Etrusco

Fler nyheter