Nyheter Husbil.se

Ny 5-stjärnig husbil från Renault

Husbil.se 2021-08-31

Nu kommer bilföretaget Renault med en femstjärnig husbilsupplevelse. Här möter du nya Hippie Caviar Hotel, som är ett husbilskoncept på el baserat på Nya Renault Trafic.

Hippie Caviar Hotel från Renaut.

Renault lanserar en lyxig husbilsupplevelse för att konkurrera med de hippaste hotellen, vilket gör att din semester aldrig ställs in. Den är skapad som ett led av att vi under coronapandemin, när världen stängt ner omkring oss, istället valt att upptäcka campingplatser på hemmaplan.

Den nya femstjärniga konceptbilen Hippie Caviar Hotel går på hundra procent el och är inredd med mjuka fåtöljer, en lyxig takterrass – och dessutom friheten att ta dig vart du vill. Den är baserad på Nya Renault Trafic som lanseras under 2022. Hippie Caviar Hotel är lätt att både köra och parkera och har samma mått som en Renault Trafic. Bänkstolar omvandlas till en bekväm säng när du ska sova och när du har bakluckan öppen skyddar inbyggda gardiner mot både vind och regn. Inredningen har snygga läderdetaljer och interiören är inspirerad av ett femstjärnigt hotellrum. Designen är rik på naturmaterial som naturliga linne- och yllefibrer och exotiskt trä. Du kan dessutom beställa en container med dusch och toalett som levereras dit du tänker köra.

Hippie Caviar Hotel från Renaut.

Hippie Caviar Hotel från Renaut.

Syftet med den nya husbilen är att visa att Renault håller på att utveckla VIP-skåpbilar för individuella lösningar. Inspirationen är hämtad från Renaults ikoniska husbil Estafette – en älskad minibuss från 60-talet som var populär bland både familjer och surfare. Priser och lanseringsdatum är ännu inte fastställt.

Foto: Creative Commons / Renault

Fler nyheter