Nyheter Husbil.se

Forsbergs vill erbjuda något för alla

Husbil.se 2018-01-16

För Forsbergs Fritidscenter är det viktigt att se till helheten och att kunna erbjuda något av värde för alla kunder. Företagets VD Maria Valentin har tagit sig tid att träffa oss för en intervju.

Forsbergs Fritidscenter är en av de större återförsäljarna i Sverige och vi har fått möjlighet att träffa företagets VD Maria Valentin. Hon är relativt ny inom husbilsbranschen men har sedan tidigare gedigen erfarenhet av service i olika former. När vi frågar vad hon tror om 2018 med Forsbergs får vi till svar att marknaden är jättestark och kommer fortsätta vara så framöver. Detta ger i sin tur förutsättningar för att hålla ett stort sortiment.

”Det som är så roligt med vårt företag är att vi har så många olika produkter och så många olika märken som vi jobbar med - vi har verkligen ett utbud för alla”, säger Maria Valentin.

Forsbergs expanderar ständigt och finns sedan april 2017 på 7 ställen runt om i Sverige. Det senaste nytillskottet är centret i Kalmar. Kedjan är inriktad på ett brett sortiment och här finns allt ifrån mindre bilar i budgetsegmentet - till Centurion. Det är en väl vald strategi att inte fokusera enbart på premium- eller medium-segmentet utan en genomgående tanke i företaget är att ha något för alla.

”Och vi ska fortsätta utveckla oss, så att vi är en partner genom hela ägandet. Allt ifrån första bilköpet, genom hela ägandeprocessen med service och eftermarknad och andra kringtjänster”, fortsätter Maria.

Med 10 märken är det svårt att ha alla modeller av alla märken hemma samtidigt och detta är helt förståeligt. Då blir det extra viktigt med gedigen erfarenhet och kunskap, för att kunna handplocka de bästa alternativen. Och en självklarhet i sammanhanget är förstås kunniga och lyhörda säljare som kan vägleda kunderna till att hitta rätt modell och prisklass.

Just kundperspektivet är en viktig fråga och det märks att Forsbergs Fritidscenter har valt en linje med serviceinriktad personal som känner av kundens behov – något de flesta brukar uppskatta.


Fler nyheter