Nyheter Husbil.se

Fritidsmässa i Kristinehamn 13-15 juni

Emelie Johansson 2014-06-09

I år är det fjärde året i rad som fritidsmässan arrangeras. Mässan startar på fredag den 13e juni klockan 13:00 och pågår fram till söndag 16:00. Under helgen ligger ett fullspikat program upplagt där fritid, husbilsmarknaden och underhållning står i centrum.

Fritidsmässan har sedan starten 2010 expanderat och varje år har det dykt upp nya besökare. Många söker sig till mässan för att ta del av de senaste nyheterna på husbilsmarknaden. Under helgen kommer flera olika företag att finnas på plats och visa upp ett mixat utbud kring ämnet fritid.

Besökare kommer bland annat att kunna ta del av nyheter från de kända husbilstillverkarna Cabby, Nordic Husbilar, Bergholmsgruppen och Husvagns Svensson AB.

Platsen man valt att arrangera fritidsmässan på är passande nog Kristinehamns Herrgårdscamping som ligger sydväst om centrum i Kristinehamn.

Besökare kommer även att kunna ta del av härlig underhållning med musik, bland artisterna som framträder ingår bland annat Sean Banan som brukar höra till barnens favorit. Det kommer också att anordnas en och annan tävling och i restaurangtälten kommer det serveras god mat.

Biljetter till mässan finnas att köpa på följande ställen: Coop Forum, bowlinghallen samt mässentrén i Kristinehamn. Du kan även maila till mässan vid förköp av biljetter, då hämtas och betalas biljetterna vid mässans entré.

Fler nyheter