Nyheter Husbil.se

Husbil hetaste trenden!

Husbil.se 2017-03-01

Just nu råder det högtryck i campingbranschen och nytt är att många väljer husbil eller husvagn framför båt. Komforten blir en annan och dessutom kan man förlänga säsongen.

Camping är hetare än någonsin och dagens campare är 40- och 50-talister med gott om pengar, tid över och äventyrslusta. Efterfrågan på lyxigare anläggningar ökar och bekvämlighet blir ett allt viktigare konkurrensmedel.

"Campingbranschen står inför stora utmaningar och många spännande förändringar de närmaste åren. Automatisering och produktutveckling mot nya målgrupper är några av de saker vi fokuserar på när vi rustar inför framtidens camping", säger Unni Åström, VD First Camp.

Bekvämt och roligt att campa

Hon trendspanade nyligen på campingmässan Caravan Stockholm där det delas många idéer om hur framtidens camping kan se ut. Campingsemester passar alla som vill semestra bekvämt och många väljer bort båten till fördel för husbil och semester. En av de stora fördelarna är att man kan sprida ut semesterveckorna och utnyttja ledigheten under hela säsongen.

Spännande möjligheter

De nya husbilarna blir allt mer sofistikerade och numera är det både enkelt och bekvämt att campa. Om man inte vill bo i bilen hela tiden finns det även campingstugor att hyra. Detta är även praktiskt om man vill möta upp vänner på semestern. Det fina med camping är att den ger möjlighet till en aktiv semester. Många passar på att vandra i naturen, utforska cykelleder eller paddla kanot. 

Källa: firstcamp.se/ Bild:
Unni Åström, VD First Camp

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.