Nyheter Husbil.se

Hymer firar 60 år!

Husbil.se 2017-05-18

Hymer firar 60-årsjubileum och presenterar samtidigt två topputrustade jubileumsmodeller. Följ med bakom kulisserna och se de senaste nyheterna!

De båda skönheterna har ett tilltalande yttre, men det är under huven och inne i bodelen som man verkligen kan låta sig imponeras. HYMER ML-T 570 "60 Edition" är en premium halvintegrerad husbil på Mercedeschassi och med en vikt under 3,5 ton. Hymermobil ML-I "60 Edition" är en premium helintegrerad husbil - även den byggd på ett Mercedeschassi och med en vikt under 3,5 ton.

Källa: https://www.hymer.com/ Bild:
HYMER ML-T 570 ”60 Edition” - Premium halvintegrerad

Exklusiv känsla och finish

Nya material och genomtänkta färgval i kombination med den senaste tekniken ger en exklusiv känsla och en mycket bekväm boendemiljö. Sängarna är mycket komfortabla och badrummet är praktiskt utformat med svängbar vägg, för att maximera ytan. En effektiv klimatanläggning hjälper till att hålla optimal temperatur i bodelen och detta är förstås särskilt uppskattat under varma sommarnätter.

Källa: https://www.hymer.com/ Bild:
Trivsamma och luftiga sällskapsutrymmen.

Tekniska finesser

Det tekniska systemet bjuder på både GPS-navigator och DVD-spelare och genom dess panel på instrumentbrädan kan du även komma åt HYMER Smart Control som hjälper dig att hålla koll på batterinivåer samt nivåer i färskvatten- och avloppstanken. Garderoberna och utrymmen som lätt upplevs som dunkla har försetts med integrerade led-spottar för att jämna ut ljusnivån.

Till standardutrustningen i dessa två bilar hör en digital satellitanläggning, vilken garanterar bra mottagning var du än befinner dig. En LED-plattskärm med integrerade högtalare ger dig möjlighet till nöje och avkoppling. Bilens backkamera gör det dessutom till en barnlek att backa och manövrera bilen.

Källa: https://www.hymer.com/ Bild:
Hymermobil ML-I 570 ”60 Edition” - premium helintegrerad

Bra kök och sällskapsytor

Mycket tyngd har lagts på kökens utformning, för att de ska bli så funktionella som möjligt. Här finns allt du kan behöva - i komprimerat format. Designen är dessutom tilltalande och smälter in i husbilen som helhet. Sällskapsytorna är imponerande och sittplatsernas mångsidighet bidrar till en luftig och lätt känsla. Även om det mest är visuellt är känslan viktig för helhetsupplevelsen.

Källa: https://www.hymer.com/ Bild:
Sovkomfort av högsta klass.

Erfarenhet som märks

Ytan i en husbil är på pappret begränsad men med rätt utformning och multifunktionella lösningar kan den upplevas som både rymlig och bekväm. I detta avseende har Hymer verkligen lyckats och det märks att 60 års erfarenhet har satt sina spår. Jubileumsutgåvorna är som en sammanfattning av en innehållsrik utvecklingsperiod, samtidigt som de är en hyllning till Hymers engagerade och hängivna kunder.

Fler nyheter