Nyheter Husbil.se

Ingen camping utan kylväskan

Emelie Johansson 2014-07-29
En av sakerna som årligen får följa med på campingsemestern är kylväskan. En kylväska eller kylbox är en väska/box som är avsedd för att transportera och korttidsförvara kylvaror.
Det är en praktisk väska som tar betydligt mindre plats än ett kylskåp och dessutom är de flesta helt oberoende av el och ström.
Idag kan man finna ett brett utbud av olika kylväskor i butiker och på nätet. Kylväskorna finns både i hårt och mjukt utförande samt olika storlekar. De hårda kylväskorna lämpar sig bra för bilresor och transport av livsmedel då de står stadigt och rymmer mycket. De mjuka kylväskorna passar utmärkt för picknick och är enkla att bära runt på.
Hur kallt det blir i kylväskan varierar mellan produkt men enligt livsmedelsverket bör en kylväska helst hålla omkring 8 grader.
Vi tog oss en närmare titt på vilka kylväskor som är populära på marknaden och här nedan följer några tips i olika prisklasser.

Menu Cool Lunch Kylväska vit/lime

Liten, praktiskt och snygg lunchväska med kylning som passar utmärkt för att packa ner lunchen till jobbet eller användas för picknick. Lunchväskan är riktigt snygg och är designad av Jakob Wagner. Väskan inkluderar en löstagbar kylgel som placeras i frysen och som sedan kan lindas runt väskans innehåll eller läggas i botten, alternativt högst upp för att hålla maten sval och fräsch.

Höjd: 26 cm

Bredd: 25 cm

Djup: 7 cm

Designer: Jakob Wagner

Pris: 399:-

Klicka här för att komma till produkten.


Jamie Oliver Kylbox

Den snygga och praktiska kylväskan från Jamie Oliver är både modern och mycket användbar. Den fräscha designen i retrostil gör kylboxen utstickande av sitt slag och på kortsidan av kylväskan finns en praktisk flasköppnare. Kylväskan är av hög kvalité, mycket tålig och funkar perfekt att ta med på semester, både till havs men även i skog och mark. Kan lyftas smidigt med hjälp av handtaget i stål.

Höjd: 440 mm

Bredd: 320 mm

Längd: 230 mm

Designer: Jamie Oliver

Pris: 1179:-

Klicka här för att komma till produkten.


Outwell - Cooltime L

Kylväska från Outwell i en härlig skogsgrön färg. Den lätta kylväskan lämpar sig utmärkt för picknick, utflykt till stranden eller campingen. Väskan är försedd med en justerbar axelrem och dubbla bärhandtag, vilket gör kylväskan funktionell och enkel att bära runt på. Kylväskan rymmer 30 liter och har en meshficka på utsidan.

Mått: 39 x 29 x 29 cm

Vikt: 980 gram

Volym: 30 liter

Material: 100 % polyester, PEVA-insida

Övrigt: Kompressisionsremmar

Pris: 193 :-

 Klicka här för att komma till produkten.

Fler nyheter