Nyheter Husbil.se

KABE-koncernens husvagns-och husbilsmässa 2021

Husbil.se 2021-09-30

När Elmia behövde ställa in sin husvagns- och husbilsmässa för andra året i rad valde KABE-koncernen att bjuda in till en egen mässa. Vi var på plats och samlade inspiration bland de senaste nyheterna. 

Under 4-12 september gick Sveriges största och enda husvagns- och husbilsmässa av stapeln på Elmia i Jönköping. Vi skickade dit vårt team för att fånga upp de senaste nyheterna från branschen. På mässan fanns 123 fordon från KABE, Adria, Affinity och Sun Living. Deltagarna kunde även ta del av spännande fritidsprodukter från Kama Fritid. 

Mässan anordnades när den traditionella stora husvagns- och husbilsmässan på Elmia tvingats ställa in för andra året i rad. 

– Vi vet att det var många som blev besvikna när Elmia tvingades ställa in för andra året i rad. Därför kändes det väldigt roligt att kunna bjuda in till KABE-koncernens egen mässa, säger Alf Ekström, vd och koncernchef för KABE Group.


Här har vi nya Twin Sport.


Sunliving visar upp sin nya V65 XL med totallängd under 6,5 meter och 4 bäddar. Prislappen är 639 000 kr.

Mysig stämning i KAMAS monter

Det var en mysig stämning i KAMAS mässmonter.

Bäddset från Royal Camping.
Här är ett mysigt bäddset från Royal Camping med dubbel lammskinnsfäll som ger ett ombonat intryck.

KABE sökte och beviljades tillstånd från Polismyndigheten för att genomföra mässan. Den genomfördes på ett smittsäkert sätt och enligt myndigheternas gällande direktiv. Mässan gick även att följa digitalt på KABES hemsida.

Campinghälsningar,
Lisbeth & Stefan

Missade du mässan? Den 14 till 17 oktober kommer husbils- och husvagnsimportören Bergholm att arrangera mässan ”Smaka på Camping” på Elmia i Jönköping.

Fler nyheter