Nyheter Husbil.se

Knaus presenterar Sun i

Madelene Kristensson 2015-06-24

Inför säsongen 2016 lanserar Knaus den helintegrerade modellen Sun i.

Källa: Bild: Knaus

Under två år har Knaus utvecklat nästa års nyhet Sun i, som enligt tillverkaren är helt unik. Modellen finns i två planritningar och har en iögonfallande design med banbrytande funktioner. Här erbjuds lyx för ett överkomligt pris!

Modellen har utvecklats med en kombination av klassisk elegans och modern enkelhet i bakhuvudet. Båda planlösningarna erbjuder en känsla av öppenhet och generositet, där en innovativ ljussättning - både interiört och exteriört - blir framträdande. 

I modellen finns en matplats med lounge-känsla, med sköna soffor på vardera sida av fordonet. Överraskningen här är en 32-tums plattskärms-TV som är elektriskt utdragbar och därmed enkelt kan gömmas eller tas fram. Likaså finns förvaring under golvytan, som även den automatiskt dras in.

I köket finner man bland annat en induktionshäll, ett väl tilltaget kylskåp om 190 liter och en rundad diskho medan det stora integrerade badrummet omfattar en dusch med krökta glasdörrar och handfat med väggmonterad kran. I husbilens bakre del har de unikt krökta sängarna placerats, med extra förrådsutrymme undertill. Dessutom har modellen utrustats med ett hydrauliskt värmesystem, bakre förrådsutrymme och en från utsidan utdragbar TV.

Modellen förväntas presenteras under Elmia Husvagn Husbil i september.

Se den nya modellen i sin helhet nedan!

Fler nyheter