Nyheter Husbil.se

Ny husbil från Elnagh - skapad för det svenska klimatet

Husbil.se 2017-08-17

En av nyheterna 2018 är den nya modellen Elnagh I-Loft 531 och tillverkaren beskriver den som vacker, smart och het.

– Vi har utvecklat en husbil utifrån vad svenska kunder önskar och det inkluderar allt ifrån planlösning och förvaringsutrymmen till ett effektivt värmesystem, säger Mats Svensson vid Elnagh Sverige.

Inför modellåret 2018 väljer Elnagh att satsa på en helt ny helintegrerad husbil - Elnagh I-Loft 531.

– Vi har jobbat utifrån en tydlig kravlista och resultatet har blivit otroligt bra. Nu har vi en husbil som interiört både är vacker och smart. Köket är välplanerat med bra förvarings-utrymmen. Baktill finns separata långbäddar som enkelt kan förvandlas till en riktigt stor dubbelsäng. Allra längst bak har vi placerat toaletten och det är också vad vi fått önskemål om, fortsätter Mats Svensson.

Elnagh I-Loft 531 är en husbil där funktion har satts i första rummet. Den är tänkt att fungera att köra och bo i året runt – även i vårt kalla nordiska klimat. Ledningar och tankar är isolerade och som tillval kan man få ett effektivt vattenburet värmesystem från Alde.

– Vi ser en efterfrågan på bilar som fungerar året runt. Många vill ut med sin husbil redan tidigt på våren och gärna fortsätta att resa runt sent på höstarna. Därför är vi övertygade om att det finns en stor potential för den här modellen, enligt Mats.

Elnaghs tak, vägg- och golvsystem har slutna celler för att ge bra isolering. Dessutom bärs inte konstruktionen av träreglar utan denna vagn sägs vara garanterat fri från fukt- och rötskador. Elnaghs vision är att möjliggöra camping året runt - med maximal komfort. Designen ser tilltalande ut och vi på Husbil.se tycker det ska bli väldigt spännande att höra omdömen om modellen framöver.

Bekväma möbler i ljusa nordiska färger.

Praktiskt kök där utrymmet används på ett effektivt sätt.

Stilrena trädetaljer förstärker känslan av nordisk inredning.

Fler nyheter