Nyheter Husbil.se

Ny plåtis med pop up-tak från Sunlight

Husbil.se 2021-08-09

Nu har husbilsleverantören Sunlight släppt nyheterna för år 2022. Med bland nyheterna finns en ny plåtis med ett nytt och spännande pop up-tak!

Cliff RT från Sunlight.

Som ny modell bland Sunlights camper vans lanserar man nya plåtisen Cliff RT. Den nya modellen för 2022 har fått ett pop up-tak som öppnar upp världen på ett helt nytt sätt. Du får mer utrymme, större frihet och mer äventyr på semestern. Det är en häftig och sportig plåtis för dig som vill ha något utöver det vanliga. Panoramautsikten som erbjuds från taket är fantastisk och du får också in mycket ljus i plåtisen. Med en sovyta om 206 x 143 centimeter får du det största pop up-taket på marknaden just nu. Det finns en mörkläggningsgardin som skyddar mot både sol och mygg, en kvalitetsmadrass som gör att du sover gott hela natten och en praktisk läslampa som ger extra komfort. Det är både säkert och lätt att klättra upp till taket via stege och taket har dessutom ett fallskydd.

Cliff RT från Sunlight.

Du kan välja mellan fyra olika planlösningar av vanen: CLIFF: 540, 600, 601 and 640. Precis som den äldre modellen Cliff är Cliff RT baserad på Fiat Ducato med en motor på 120 hästkrafter och finns i chassitfärgerna vit, svart, Campovolo och Lanzarote gray. Insidan andas ”äventyr”, samtidigt som komforten är hög.

Cliff RT från Sunlight.

Sunlight GmbH utvecklar och säljer pålitliga, mångsidiga och smidiga husbilar och plåtisar av hög kvalitet, alla med den senaste tekniken. Sunlight är en del av Erwin Hymer Group, som är ett helägt dotterbolag till Thor Industries som är ledande tillverkare av fritidsfordon med över 25 000 anställda.

Se alla husbilar och plåtisar från Sunlight

Foto: Sunlight

Fler nyheter