Nyheter Husbil.se

Nya Adria Matrix

Madelene Kristensson 2014-07-16

Inför nästa år, i samband med Adrias 50-års jubileum, sker en uppdatering av Adria Matrix. Bättre komfort och ny inredning lyfter husbilen till nya höjder.

Källa: Adria Press Bild: Adria
Adria Matrix Supreme

Matrix hittar du idag i flera längder och planlösningar. Husbilen har upp till sex bäddar, där en sänkbar säng finnes i främre delen. Bak i fordonet har komforten förbättras med en högre och justerbar säng, extra utrymme för förvaring och ett större garage med uppvärmning.

Beroende på val av modell finns förarhytten i vitt, silver och grått. Resterande del av husbilen går i vitt medan inredningen kommer i antingen Forest eller Horizont.

Genom det nya tillägget - ett dubbelt tak- och panoramafönster - släpps det in mer ljus. Fönstret är integrerat med fodret och har inbyggd belysning.

Beroende på val av modell så kommer ett femte säte finnas. Alla bilar har dock fäste för bilbarnstol som ett tillval.

Axess- och Plusmodellerna finns ett Truma värmesystem medan Suprememodellerna har Alde centralvärme och vattenburen golvvärme i dinetten.

I köket, som är V-format, hittar du ett kylskåp på 150 liter samt en spis med tre lågor och täckskiva. En del av modellerna har dessutom en integrerad ugn.

Mer rymd har skapats invändigt genom att höja bakre taket med 60 millimeter. Samtidigt har fronten minskats med 20 millimeter. Dörren är också uppgraderad och har blivit 100 millimeter bredare.

Källa: Adria Press Bild: Adria
Inredning Adria Matrix Axess
Källa: Adria Press Bild: Adria
Inredning Adria Matrix Axess

Fler nyheter