Nyheter Husbil.se

Nya Element presenteras på Caravan Salon Düsseldorf

Husbil.se 2019-09-10

LMC beskriver sin nya modellserie Element med orden ung, flexibel och dynamisk. En instegsmodell med rymlighet och generösa detaljer.

Element erbjuder till en början två modeller, T668 G och T758 G. Två attraktiva husbilar som lämpar sig mycket väl för paret men fungerar även bra för familjen då det finns fyra sängplatser. Bodo Diller är varumärkeschef hos LMC:

Vår nya serie Element är lätt, flexibel och samtidigt kompakt och rolig att köra tack vare sin dynamik. Det är en lämplig instegsmodell för par som har hållit sig unga och små familjer som ser fram emot bekymmerslös semester i en husbil av högsta klass.

Generös rymlighet och smarta detaljer

T668 G har en längd på 6,98 meter och en bekväm bredd på 2,32 meter. T758 G har samma bredd men är knappt en halv meter längre. Med en längd på 7,41 meter erbjuds en generös sittplats med sätena mot varandra. Ett nedfällbart bord säkerställer att det finns mer utrymme att röra sig i loungen. Köket imponerar med noggrant planerad utrustning, inklusive en spis med tre brännare med glasskydd och diskbänk. En generöst stor toalett i XXL-format ingår också. Elementet erbjuder 2,12 meter i takhöjd.

Attraktiva tillvalspaket

Tack vare den låga ingången i kupéstil är Element lättillgängligt. Den stora dörren är utrustad med en praktisk avfallsbehållare. De smarta lösningarna inkluderar också en utökad vingspegel som förbättrar sikten vid körning. Taket och golvet är tillverkat av det beprövade materialet GRP. Det stora fönstret i T-huven garanterar gott om dagsljus inne i bilen. Bakljusen framhäver den moderna designen ytterligare. Förutom standardutrustningen finns tio valfria tillvalspaket. Från "Avantgard Pack" med till exempel en extra bakre garagedörr och ett förvaringsutrymme på förarsidan, till "Vinterpaketet", som inkluderar både luft- och golvvärme. Bodo Dillers blickar framåt:

"Vi kommer att följa upp de två första modellerna med ytterligare två som vi tänker lansera på CMT i Stuttgart i januari 2020.

Fler nyheter