Nyheter Husbil.se

Nya planlösningar för Dethleff Trend

Husbil.se 2019-09-02

Nya planlösningar T/I 6617 EB och T/I 6757 DBL för halvintegrerade och integrerade modeller – mer fokus på alkoven Trend A 7877-2

Trend har utvecklats till en bästsäljare i Dethleffs husbilsprogram. Inte så konstigt, för Trend övertygar med kvalitet och många utrustningsfunktioner som är allt annat än självklara i den här prisklassen. Detta modellår får den halvintegrerade och integrerade bästsäljar-serien två nya planlösningar: en omtyckt planlösning med enkelsängar och rymligt garage baktill samt en planlösning med queensbed och en snygg lounge-sittgrupp. Båda planlösningarna stannar under en längd på sju meter och 3,5 ton tillåten totalvikt. Seriens största familjemedlem, Trend alkoven A 7877-2, har detta nya modellår fått en uppfräschning och visar upp ett elegant utseende, detaljförbättringar och flera, praktiska tillbehör.

Ny planlösning Trend T/I 6757 DBL

Planlösningen med queensbed har även en lounge-sittgrupp och den har utvecklats för alla som förälskat sig i T eller I 7057 DBL, men hellre vill ha en husbil under sju meter. Nya Trend T/I 6757 DBL uppfyller alla dessa önskningar. T/I 6757 DBL är 695 cm och teknisk tillåten totalvikt ligger under 3,5 ton. Den helt nya, moderna sittgruppen är utformad som en lounge med en längsgående långbänk mittemot. Det ger fordonet en fantastisk rumskänsla och stor rörelsefrihet. Ytterligare en höjdpunkt i planlösningen är det stora badrummet, som kan skiljas av från boytan genom en skjutdörr. Medan en integrerad husbil har en befintlig taksäng som standard, har T 6757 DBL möjligheten att kunna erbjuda en taksäng för två som tillval.

Ny planlösning Trend T/I 6617 EB

Denna planlösning lanserades redan i januari 2019 på CMT i Stuttgart. Det handlar om en populär, kompakt enkelsängsplanlösning med 696 cm totallängd, under 3,5 ton tillåten totalvikt och med ett rymligt garage baktill. Den generösa lastreserven gör att det finns plats för diverse skymmande semesterutrustning. Trend T/I 6617 EB har ett stort badrum med duschkabin och en fantastisk rumskänsla eftersom synfältet är fritt hela vägen bak i husbilen när man kommer in. Som tillval kan den halvintegrerade också beställas med en extra tak-enkelsäng. Den integrerade husbilen har en taksäng för två vuxna som standard.

Trend A 7877-2 i ny skepnad

Till det nya modellåret har den längsta Trend familjemedlemmen med sina 860 cm inte endast fått en uppgradering när det gäller utseende, utan även utrustats med många nya, praktiska detaljer. Familj är verkligen rätta ordet för denna alkov, för med den och i den kan upp till sex personer resa och sova. Dessutom är den tack vare dubbelgolvet också perfekt för vintern och för resor under hela året. Med sin tillåtna totalvikt på fem ton ger den extra mycket utrymme för familjen och en fantastisk lastreserv.

Detta modellår har familjealkoven i den omtyckta serien gjorts om och fått ett fräschare och modernare utseende. Gällande inredningen har den varma trädekoren Virginia ek tagits bort på vissa ställen och ersatts med en ny kontrastdekor i Welsh White. PVC-golvet har fått en ljusare grå naturnyans och även bordets ytskikt och köksbänken har anpassats. Väggen av lackerat plexiglas bakom köket har bakgrundsbelysning, vilket gör att köket får en härlig atmosfär. Detalj-förbättringar och extra, praktiska tillbehör som multiflex-skensystem i köket, klädkrokar och hållare i krom, textilinredda garderober samt tillbehör i badrum-met avrundar inredningen på ett perfekt sätt. Inredningen i Trend A 7877-2 känns därför ännu elegantare och trendigare.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.