Nyheter Husbil.se

Nytt koncept - hyr husbil hos First Camp

Husbil.se 2019-05-22

Det är superhett att hyra husbil och många vill testa på innan ett eventuellt köp. En frihetskänsla att vakna upp på nya platser varje dag. Nu vill First Camp göra det enklare än någonsin att hyra en husbil genom konceptet Rent A Camper.

Tillsammans med Varbergs Husbilar kommer Sveriges ledande campingkedja att erbjuda uthyrning av husbilar på två olika orter under 2019. Det är First Camp Sibbarp-Malmö samt First Camp Kärradal-Varberg.Att lansera husbilsuthyrning är kedjans svar på konsumenternas nya önskemål – att leva miljövänligt och dela på resurserna:

– Allt fler vill semestra hållbart, gärna på hemmaplan. Dessutom ser vi hur delningsekonomin har gått från snackis, till verklighet. Vi på First Camp utforskar ständigt nya sätt att utveckla campingbranschen, och samtidigt göra camping ännu mer tillgängligt, för ännu fler. Även de som inte är inbitna campare ska kunna upptäcka campingens charm! Därför har vi länge drömt om husbilsuthyrning, och nu blir det äntligen verklighet, säger Unni Åström, VD, First Camp.

Uthyrningsperiod

Bokningen är öppen och husbilarna går att hyra från den 2 juni 2019. Du väljer själv om husbilen ska passa den stora familjen, kompisgänget eller ett par som vill åka lite lyxigare. Husbilarna står redo på campingen när gästerna anländer, fullt utrustade med allt som behövs för en trevlig semester. Allt från sängkläder och köksutrustning, till full tank och gasolflaska ingår. I bagaget ligger solstolarna redo. Det ska vara enkelt ock smidigt att hyra sin husbil.

– Vi tar husbilen närmare kunderna. För många är det vare sig praktiskt eller ekonomiskt möjligt att äga en husbil, men drömmen om en husbilssemester finns ändå. Vi hoppas att årets satsning blir den succé vi förväntar oss, och att vi då kan expandera konceptet och erbjuda uthyrning på alla First Camps destinationer de kommande åren, säger initiativtagaren Charles Fjellsöy, VD, Varbergs Husbilar och Rent A Camper och fortsätter:

– Konceptet är så enkelt som det kan bli. Det är bara för gästen att lägga in sitt bagage, vrida om nyckeln, och köra iväg – eller stanna på sin plats på First Camp. Att få hyrbil och boende i ett ger maximal frihet till bästa pris. Alla husbilar är dessutom utrustade med solpanel, vilket innebär att man är självförsörjande på el! En veckas flugfiske i naturen? Inga problem!

Priser och körkort

Husbilarna hyrs ut per vecka, från söndag till söndag. Priset är 15 000 kr/vecka och då ingår även helförsäkring och slutstäd. Alla husbilar kräver B-körkort.

Tack vare satsningen på husbilsuthyrning på natursköna platser, hoppas First Camp locka ännu fler till de svenska campingarna.

Se vilka husbilar som erbjuds och läs mer om konceptet - klicka här!

– Camping är naturnära, hållbart och okomplicerat, och nu gör vi det ännu enklare! avslutar Unni Åström, VD, First Camp.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.