Nyheter Husbil.se

Påskerbjudanden & nyheter från Sveriges campingar

Husbil.se 2018-03-21

Funderar du på att fira påsken på en camping? Här är nyheterna inför 2018, tips på aktiviteter och erbjudanden över påsken från ett flertal av dem. Har du tur hinner du med både påskdopp, äggjakt och framdukad påskbuffé.

Johannesvik, Kungshamn

Nya villavagnsplatser och utbyggd restaurangdel.

Egen badplats med sandstrand, klippor och hopptorn. Dessutom relaxavdelning med jacuzzi & bastu, grillstuga, bastuflotte, tipspromenad, äventyrsgolf, vandringsleder mm. Flera av våra aktiviteter är gratis för våra gäster.

Fina påskerbjudanden på både stugor och camping (husvagn eller husbil). Under långhelgen anordnas det både Påsk & grillbuffé, Påskbuffén på påskafton. Utöver det erbjuds det även bistro & pizzameny. På långfredagen bjuds det på trubadur & musikquiz i restaurangen. Dessutom äggjakt för alla barn.

Herrfallet Camping, Arboga

Räk- och grillbuffé varje lördag i sommar i övrigt a la carte varje vardagskväll i sommar. Musikunderhållning i vår restaurang vissa helger.

Egen badplats med sandstrand, grillplatser, bastu, grillkåta, vandringsleder, hundvänligt, fotbollsplan, boule, bechvollyboll, lekpark, kräftfiske, massor av hyresobjekt, hoovercarts, hooverboards, trampbilar, trampbåtar, kanoter, båtar, fritt spöfiske och bra pimpelfiske.

I påsk erbjuder vi en påskbuffé på påskafton i vår restaurang samt specialpris i våra stugor.

Apelviken.se, Varberg

Nyheter 2018 är brunch på Nisses Bodega varje onsdag och söndag och Una Flesta México varje kväll på Nisses Bodegan hela sommaren. Dessutom, under vår och höst: Elcykelguidningar - guidade långturer med elcykel där man får uppleva natur, historia och kort sagt mer av Varberg. Vinfestivalen lördag den 25 augusti är i sig ingen nyhet 2018, det är tredje året - men nytt för i år är boendepaket med vinfestival och boende.

För boende gäster har vi utan extra kostnad vindsurfingkurser och S.U.P-kurser, vattengympa och flera olika träningsmöjligheter som Tafatta, Yoga och Challenge (Styrke- och konditionsträning kombinerat) alla ledarledda av utbildade instruktörer. Barnen har lekrum, filmkvällar, skattjakt, minidisco, krabbifiske, småstjärnor, utflykter, poolparty, innebandyskola. Alla dessa aktiviteter ingår i boendet. Klubb 13 (för ungdomar 13-18 år gamla har egna aktiviteter. Vi har också tipspromenader ibland, sommarbingo, restaurangen har quiz- och trubadurkvällar.

Under påsk har vi flertalet aktiviteter, bla påskdoppet på skärtorsdag. På långfredag äggmålning, tipspromenad, äggutmaningen, påskdisco och musikquiz. Under påskafton blir det hoppborg, påskpyssel, äggajakt och klubb 13. På påskdagen bjuder vi in till påskkubb, häxfotboll och att baka påskklubbor. Under alla dagar erbjuds det bast och badtunna samt vår grillstuga är öppen.

Nordic Camping Råå Vallar, Helsingborg

Nybyggt utespa och inglasad pool kommer under våren. Dessutom erbjuds en automatisk tömning och rengöringsstation. Tömnings- och rengöringsstation fungerar som en biltvätt, men för insidan av bilen. Innehållet i kassetten sugs upp för att sedan rengöras med vatten.

Barnaktiviteter med Bosse Bos kids club, fin badstrand, minigolf, hoppland och Segway / Freego. Njut av ett avkopplande och härligt bad i vår jacuzzi där ni även har tillgång till relaxavdelning och bastu.

Påsken är fylld av flertalet aktiviteter. Bl.a. påskpyssel med Bosse Bo. Vi påskpysslar, leker och går på äggjakt. Det ordnas även golftävling och tipspromenad, var med och vinn fina priser. Koppla av i vårt spa/relax.

Tredenborgs camping, Sölvesborg

Flera nyheter 2018! Glamping; 30m2 stora canvastält som är mysigt inredda som hotellrum med bäddad dubbelsäng, mattor, kylskåp, bord och stolar med mera. Glassabón; en glassbar för alla glassälskare med över 40 kulglassmaker, mjukglass, våfflor, såser, toppnings med mera! Hönor och kaniner; hämta färska ägg till frukost, barnen får gärna leka och mata kaninerna. Ny rutschkana vid badet.

Välkommen till aktiviteter såsom bangolf, volleybollspel, boulebana, jätteschack, kanotuthyrning, kanotuthyrning, cykeluthyrning, trampbilar för barn, långgrunt bad för barn. Under högsäsong: musikquiz två kvällar/veckan, trubardurafton, dansbandskvällar, midsommarfirande, grillkvällar, räkfrossekväll, veteranbilsutställning, barnensdag, poängpromenad via Korpen på campingen,

Den 31 mars har vi påskfirande för alla barn mellan 12:00-14:00. Vi letar ägg, ansiktsmålning (påskkärring), alla får en påskkärringssjal.

First Camp Torekov Båstad, Torekov

Inför sommaren 2018 inviger vi vår nya aktivitetsavdelning för hela familjen och ännu en lekplats. På aktivitetsavdelningen kan hela familjen kan roa sig med biljard, flipperspel, air hockey, sällskapsspel m.m.

I direkt anslutning till campingen finns en mysig liten strand med egen badbrygga. Längs hela kusten finns också många utmärkta badmöjligheter. Vill du utforska omgivningarna kan du hyra cykel, trampcyklar och under sommaren segway. Vi erbjuder även äventyrsgolf på vår spännande och annorlunda 12-hålsbana. Blix och hans barnklubb tar hand om alla små på First Camp. Under högsäsongen är hela veckorna fyllda av hyss. Dessutom olika lekplatser och stor hoppkudde.

På skärtorsdagen öppnar campingen för säsongen. I anslutning till receptionen bjuder vi på kaffe och påskgodis. Tipsrunda för både barn och vuxna.

Älvkarleby Fiskecamp, Älvkarleby

Hos oss kan du testa laxfiske, cykel eller hyra kanot. Bangolf, badplats, bastu, Grillkvällar med trubadur, 22 juni har vi Midsommarbuffé med smaker som får din mun att vattnas och som vanligt har vi våran populära lunchbuffe varje dag mellan 10:30-15:00.

Den 30:e & 31:a mars har vi påskbuffé med besök av påsktuppen. Bordsbokningar. Vi kommer även köra kvällsöppet 30/3, 31/3 & 1/4.

Ystad Camping, Ystad

Fritt Wifi på hela anläggningen. Renoverad Campingbutik.

Närhet till hav, strand, motionsspår, vandringsleder, Ystad centrum, Konstrunda på Österlen.

Under påsken är det konstutställning, Butik Torsvik är öppet och vi har påskerbjudande på stugor.

Rösjöbaden Camping, Sollentuna

Våra nyheter för 2018 är 38 st helt nybyggda stugor med dusch, toa och kök in i stugan (4-bädd och 6-bäddar), helt ny restaurang/bar (1 Juni-31 augusti), nyrenoverad servicehus.

Hos oss kan du paddla kanot, spela minigolf, badplats med sandstrand, hopptorn, grillmöjligheter, vandring mm.

Påskerbjudande från 27/3-3/4 bo 3 nätter betala för 2 nätter.

Grottbyn, Skånes Djurparks Camping i Höör

Vi tog över verksamheten den 1 okt -17. Vi jobbar på för full att väcka liv i Grottbyn och campingen som ej har varit i liv på många år.

Aktiviteter för våra gäster är bl.a. att vi är grannar med Skånes Djurpark, Många härliga vandringsleder, Naturreservat, Äventyrsbad i Höör, Mini Shetlands på campingen.

Under påskhelgen har vi stor invigning med ett 20-tal utställare allt från författare till ryska bilar mm - invigningsceremonin är kl 12 med pompa och ståt. Konstnärer är på plats hela helgen (konstrundan).

Mötesplats Borstahusen, Landskrona

Nytt för i år är ju givetvis att vi blivit tilldelade 5 stjärnor. Något vi givetvis är väldigt stolta över. Det får oss givetvis inte att lägga oss på rygg. Utan sporrar oss till att jobba ännu hårdare. Vårt Spa har fått ny ägare och fokus kommer ligga på wellness och aktiviteter t.ex. Yoga och morgongymnastik under vår högsäsong. Erikstorps Kungsgård som är vår restaurang öppnade nyligen upp med ett nytt koncept. En Bistro som med goda egna charkuterier, surdegs pizzor och stort urval av viner på glas hälsar gäster välkomna denna säsongen.

Med lite äventyrslust kan du paddla havskajak, hyra en jetski eller bege sig längs skåneleden både norr eller söderut. Eller varför inte arrangera en familjekamp på egen hand antingen på vår äventyrsgolfbana eller boulebana.

Under påskhelgen kommer fokus ligga på restaurangen. Påskbrunch på söndagen är ett måste att besöka.

Seläter Camping, Strömstad

Nyheter 2018 är att vi renoverar vår minigolfbana och planerar för en ny fin receptionsbyggnad med större butik och restaurang, byggstart hoppas vi på till hösten och den skall stå klar 2019 om allt går i lås. Vi drar in rören på Servicehus B så det kan hållas öppet året runt.

Vi erbjuder lekplats med hoppkudde, trampbilar, megaschack, minigolf samt paintballbana. Vi har fina uppmärkta naturstigar med naturlig övergång till Västkuststigen och Bohusleden. På 900 meters avstånd ligger Seläterbadet med vattenrutschbana, hopptorn, sandstrand och en stor härlig gräsmatta. Strax norrut ligger underbara Capri med en fantastisk sandstrand och härliga varma klippor med utsikt mot Norge. För dig som älskar Golf ligger vi helt i anslutning till Strömstad Golfklubb. Missa heller inte vårt midsommarfirande enligt Svensk tradition med Clary Johansen på dragspel.

Under påsken är du välkommen till oss för att uppleva naturen, salta hav och en fantastisk skärgård.

First Camp Luleå, Luleå

Nytt för i år är att vi garanterar 25 grader i vårt äventyrsbad, Arcus. Vi drar in fjärrvärme för att garantera temperaturen detta blir klart innan säsongsstart. Här erbjuder vi vågmaskin, rutschbana och barnpool.

Hos oss hittar du flera aktiviteter, bl.a. utegym, boulebana, badminton, beachvolleyboll, fotbollsplan, hoppkuddar, tipspromenad, elbastu och barnens favorit Blix barnklubb. Dessutom har vi flera egna fina sandstränder.

Nordic camping Röstånga, Röstånga

Välkommen till en ny anläggning för i år inom Nordic camping & Resort. Du finner bl.a. pool, fiskesjö och hoppland.

Nära till Söderåsens nationalpark, fina promenad och cykelstråk.

Nordic camping Tylösand, Halmstad

Erbjuder 16 nybyggda moderna stugor på 45m2, självhushållsstugor. Ett boende för dig som önskar lite högre standard.

Nära till golfbanor och vackra Tylösand strand. Mängder av aktiviteter för både stora och små.

Nordic Camping Hagön, Halmstad

Underbar sandstrand, hoppland, äventyrsgolf och bra mat.

Kör singelvecka v.27 vilket innebär att man har möjlighet att träffa andra singlar som gillar att campa. En särskilt reserverad plats på campingen för dig och ditt/dina barn och kanske hittar ni allihopa nya vänner för livet.

Nordic Camping Skönstavik, Karlskrona

Välkommen till en ny anläggning för i år inom Nordic camping & Resort. Nya naturnära hotellrum blir klara under våren,

Fristående hotellrum 16m2 med en modern interiör. Utrustade med dubbelsäng, bäddsoffa, modern dusch och toalett och förvaringsutrymmen. Ny trätrall med utemöbler utanför rummen med utsikt över vattnet.

Fin naturnära camping med många badmöjligheter, glöm inte att testa våra kanoter. Många aktiviteter såsom danskvällar, tipsrundor och tävlingar.

Vemdalens Camping, Vemdalen

Aktiviteter såsom minigolf, bad, banot uthyrning, tennisbana och restaurang.

Under påsken erbjuder vi härlig vårskidåkning / skoteråkning.

First Camp, Åhus

Nära till vidsträckta stränder, lugna sjöar och trolska skogar. Vår restaurang erbjuder rätter från regionen och aktuella specialiteter. Hos oss hittar du dessutom ett stort spaområde och aktiviteter för barnen med Blix barnklubb.

Arvika SweCamp, Ingestrand

Nytt för i år är vår nya hemsida som är bokningsbar via nätet. Mång camping tomter är nu bokningsbara så varmt välkommen.

Upplev vår natur, njut av skogarna, plocka kantareller och blåbär. Susa fram i vandringslederna med cykel eller ta en motionsrunda.

Dalskärs Camping, Bergkvara

Restaurang Dalskärs Sjökrog, med rättigheter, nyöppnar 2018 igen. Daniel och Pernilla serverar mycket god mat - inga halvfabrikat. Sjökrogen har bara en nackdel: Det finns inga bord utan havsutsikt.

På Dalskär finns badplats med hopptorn, rutschbana, beachvolley, pool, uthyrning cyklar, trampbilar, kanoter, kajaker, roddbåtar, trampbåtar, cykel- och vandringsleder 800 m-14,4 mil en lekplats med bl.a. 2 st studsmattor och en anpassad för barn upp till 3 år, boule, hästskokastning, bollplan, minigolf, golf 3 km, rastgård för hundar, sälsafari, fiske, ledarledda aktiviteter för barn.

Campingen "tjuvöppnar" till påsk med de tomter som ligger på ön Dalskär (runt reception och restaurang). Dalskärs Sjökrog serverar plankstek fläskfilé, oxfilé, torskrygg eller lammytterfilé på påskdagen, välkomna att boka bord. Hela Dalskärs Camping inkl. Café och Servicebutik öppnar 13 april.

Fler nyheter