Nyheter Husbil.se

Pilote 2022 – årets nyheter

Husbil.se 2021-11-30

Pilote har presenterat sina nyheter för 2022 – se om du hittar någon favorit bland deras nya fordon!

Pilote har ett stort utbud av fullutrustade fritidsfordon för alla smaker. Vi presenterar två av deras nyheter för 2022 – en husbil och en van.

Husbilen P696U

Nytt för 2022 är deras nya husbilkollektion P696U, som följer de populära kollektionerna P696D and P626D. Husbilen är halvintegrerad på 6,90 meter och är utformad för dig som vill ha stora utrymmen att röra dig i.

Husbilen är utan permanent säng vilket ger en större bostadsyta och en XXL-lounge och en bakre del som är U-formad. Vardagsrummet har plats för upp till sju personer.

Förutom sitt stora vardagsrum har husbilen många fördelar som stora fönster, en säng i storleken 160 x 200 centimeter, stort duschrum, stort kök med stort kylskåp och bra förvaringsutrymme.

Pilote P696U.

Pilote P696U.

Pilote P696U.

Pilote P696U.

Plåtisen V633M

En plåtisnyhet för 2022 är V633M, en van som är både högre och med mer plats. Den elektriskt manövrerade takbädden kan placeras på två olika sovhöjder. På varje våningsplan finns en vik som gör att du kan titta ut och njuta av utsikten. Tack vare den nedsänkbara sängen får du stort utrymme där du får plats med både motorcykel och cyklar som går att fästa ordentligt i krokar. Vanen har flera skåp med skjutdörrar och tomma fickor där du kan förvara så många saker som möjligt och som går att komma åt oavsett på vilken höjd sängen är.

Vardagsrummet har sittplatser för upp till fyra personer, tack vare den stora bakre bänken och de två hyttsätena som går att vrida. Vanen är utrustad med ett panoramiskt soltak på 62 x 42 centimeter som ger ett fint ljusinsläpp.

Det praktiska och funktionella köket är designat specifikt för V633M med ett kylskåp på 90 liter med kompressor. Detta gör det möjligt att ha en integrerad bänkskiva med skenor som ger en större arbetsyta. Köket finns tillgängligt både i standard- och premiumversion.

Vanen är utrustad med ett 3-i-1-badrum med en Thetfordtoalett och smarta lösningar som ett utdragbart handfat som lämnar stor plats för duschen.

Polite V633M.

Polite V633M.

Polite V633M.

Se alla husbilar från Pilote

Fler nyheter