Nyheter Husbil.se

Populäraste husbilsmodellerna 2021

Husbil.se 2021-12-20

Under året har vi haft många besökare som varit nyfikna på de olika husbilsmodellerna som vi har på husbil.se. Se vår sammanställande lista över de mest populära husbilsmodellerna 2021, enligt vår söktjänst över husbilar.

Populära husbilsmodeller 2021.

Under 2021 hade vi cirka 386 000 sökningar i vår populära tjänst ”jämför husbilar”. Här kan du ta del av de populäraste husbilsmodellerna 2021 från några av de största husbilsleverantörerna. Siffrorna avser perioden mellan 1 januari 2021 och 15 december 2021. 

Sunlight Cliff 540

Sunlights Cliff

Sunlights Cliff är en vancamperserie som är den bästa vägkamraten – den är tillförlitlig, stark, mångsidig och häftig. Den har allt du kan behöva för att utforska världen! Campervanen finns i fyra olika modeller där Sunlight Cliff 540 är den som varit populärast på husbil.se. Den har tre bältade platser och två till tre sovplatser. Campervanen väger 3300 kilo, är 2,05 meter bred och har en totallängd på 5,41 meter.

Se alla husbilar från Sunlight

Bürstner Nexxo T 569

Bürstner Nexxo

Bürstner Nexxo är en halvintegrerad husbilsserie med förstklassiga material, ljusa färger och smarta lösningar, dessutom till ett attraktivt komplettpris. Husbilen finns i fem olika planlösningsalternativ där Bürstner Nexxo Van T 569 varit den mest populära på husbil.se. Husbilen har två till tre sovplatser. Den är 2,2 meter bred, har en totallängd på 5,99 meter och väger 3500 kilo.

Se alla husbilar från Bürstner

Pilote P600P 

Pilotes Pacific

I Pilotes Pacific-serie ingår 22 halvintegrerade husbilar vilket gör det till en flexibel serie som går att konfigureras efter tycke. Pilote P600P har samma komfort som en halvintegrerad husbil fast med en längd som är lika kompakt som en skåpbil. Den har en längd på 5,96 meter, en är 2,76 meter bred och har en totalvikt på 3500 kilo. Den har upp till tre sovplatser och är framförallt avsedd för resande par.

Se alla husbilar från Pilote

Dethleffs Globetrotter XXL A 9000-2 EB 

Dethleffs Globetrotter XXL A

Dethleffs Globetrotter XXL A är en lyxig och robust husbilsserie och en arbetshäst bland Dethleffs-modellerna. Den har gott om plats och är dessutom vinterbonad tack vare en frostsäker installation i dubbelgolvet. Dethleffs Globetrotter XXL A 9000-2 EB har en totallängd på 8,86 meter, är 2,35 meter bred och har en totalvikt på 6700 kilo. Den har upp till sex sovplatser.

Se alla husbilar från Dethleffs

Etrusco V 6.6 SB

Etruscos van

I Etruscos van-serie hittar du kompakta och lättmanövrerade fritidsfordon med smarta detaljer och ren design. Planlösningen är öppen och erbjuder en extraordinär rumskänsla. Detta är en bra resekompis för spännande stadsresor och oförglömliga vägresor i naturen. Etrusco V 6600 SB har plats för upp till fyra personer med sängplatser till två till tre personer. Vanen är 6,65 meter lång, 2,14 meter bred och har en totalvikt på 3500 kilo.

Se alla husbilar från Etrusco

Laika Ecovip 600 

Laika EcovipLaika Ecovip är en Laikas historiska husbilsserie som varit en trogen följeslagare sedan 1992 och passar dig som vill göra resan både bekväm och elegant. Den finns som camper vans, halvintegrerade husbilar och helintegrerade husbilar. Laika Ecovip 600 är en av deras camper vans och den beskrivs som en oförglömlig blandning av skönhet, komfort och äventyr. Den är 5,99 meter lång, 2,05 meter bred och har en totalvikt på 3300 kilo. I det här fritidsfordonet finns det två till tre sovplatser.

Se alla husbilar från Laika

LMC Cruiser 732 G 

LMC Cruiser

LMC Cruiser är en husbilsserie som är både flexibel, pålitlig och har hög komfort. Den består av tre olika modller. LMC Cruiser 732 G är en rymlig och halvintegrerad husbil som rymmer upp till fyra personer. Den har en totallängd på 7,55 meter och en totalvikt på 3500 kilo.

Se alla husbilar från LMC

Solifer Finlandia I 735 

Solifer Finlandia

Finlandia är Solifers flaggskepp och det är en bekväm, stor och rymlig helintegrerad husbil med gott om utrymme och förvaring. När du kliver in i en Finlandia är det som att komma in en mindre lägenhet. Solifer Finlandia I 735 har en totallängd på 7,52 meter, en bredd på 2,32 meter och en totalvikt på 4400 kilo. Detta är ett bra val av husbil om du planerar att stanna längre på ett och samma ställe.

Se alla husbilar från Solifer

Är du intresserad av årets mest populära husvagnsmodeller hittar du det på vår systersajt husvagn.se

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.