Nyheter Husbil.se

Syskonen Herngren gör husbils-TV

Husbil.se 2018-07-04

Nu är det klart att syskonen Felix och Moa Herngren gör ett gemensamt program för TV4 i höst. I ”Herngrens husbil” kommer man plocka upp andra syskonpar i sin husbil och bjuda in till intressanta diskussioner och aktiviteter. Bland gästerna finns exempelvis systrarna Kallur och Plura och Carla Jonsson. Programmet spelas in just nu och kommer att sändas på TV i höst.

Felix Herngren är ett känt skådespelaransikte för de flesta svenskarna – med roller som Papi Raul och Alex från Solsidan har han nått stora framgångar framför kameran. Men även bakom kameran har Felix gjort sig känd som en driven och ambitiös person. Han driver till exempel produktionsbolaget FLX som producerar reklamfilm, långfilm och TV. Moa Herngren är en svensk journalist, författare och manusförfattare som bland annat arbetat som chefredaktör på Elle och även skrivit flera manus till TV-serier. Tillsammans har syskonparet således lång erfarenhet av svensk television och vet hur man producerar riktigt bra program.

Gemensamt program för TV4 i höst

Nu lyfter alltså Moa och Felix blickarna mot husbilsvärlden där de kommer rulla runt i en ännu okänd modell tillsammans med andra kända syskonpar. I ”Herngrens husbil” kommer man ha ett lättsamt intervjuformat där man pratar högt och lågt samtidigt som man glider runt i husbilen. Inspelningen av de sex avsnitten, där varje avsnitt är en timme långt, pågår just nu och programmet kommer att få premiär i höst. Syskonparet Herngren har tidigare arbetat tillsammans och ligger bland annat bakom den hyllade serien ”Bonusfamiljen”. I husbilen kommer det bli både intressanta och djupa diskussioner mellan syskonparen – som alla har mycket att berätta från sina långa karriärer.

Syskonrelationer ur olika synvinklar

För TV4 blir ”Herngrens husbil” ytterligare ett tv-program i lättsamt intervjuformat – snarlikt både ”Mia på Grötö” och Renées brygga”. Samtidigt är tanken att skilja sig från dessa båda program och fokusera på syskonrelationer ut olika synvinklar och perspektiv. Att köra runt i en husbil kan också framkalla intressanta händelser där det mesta kan hända. Det bäddar för ett spännande program fullt med roliga överraskningar. Kanske kommer vi få se hur syskonen reagerar när de får utföra klassiska husbilssysslor. Hur svårt är det egentligen att parkera med en stor husbil samtidigt som folk runt omkring både tittar och pratar med en? Och hur svårt är det egentligen att backa med ett så stort fordon när man inte är van? Håll utkik i TV-tablån i höst så får du kanske svaret på dessa frågor!

Fler nyheter