Nyheter Husbil.se

Västkustens Husbilscenter AB är ny återförsäljare av Laika

Husbil.se 2021-06-28

Västkustens Husbilscenter AB blir ny återförsäljare av Laika. De är sedan tidigare även återförsäljare av Pilote som har en lång tradition av fritidsfordon.

Laika får ny återförsäljare.

- Det känns väldigt spännande att få komplettera deras moderna anläggning med Laika och kunna få presentera ett brett utbud av både halv- och helintegrerade samt campervans. Det finns alltså ytterligare en bra anledning till att planera in ett besök till den fantastiska västkusten, säger William Forsström, ansvarig för LMC och Laika på den svenska marknaden, i ett pressmeddelande.

Nöjda över samarbetet

Den första Laikahusbilen har anlänt till anläggningen i Spekeröd och även Västkustens Husbilscenter AB är nöjda över samarbetet.

- Vi har länge imponerat av Laikas fina och välbyggda husbilar, så det känns väldigt kul att nu kunna erbjuda dessa till våra kunder. Vi är också glada över vårt samarbete med Erwin Hymer Group, som vi ser fram emot att jobba ihop med framöver, säger Peter Magnusson, delägare i Västkustens Husbilscenter AB, i ett pressmeddelande.

Laika är en italiensk husbilstillverkare

Laika är en italiensk tillverkare av husbilar och är en del av Erwin Hymer Group. Huvudkontoret ligger i utkanten av Florens där de producerar husbilar i modellserierna Kosmo, Ecovip och Kreos. De använder moderna konstruktionstekniker vilket ger högkvalitativa fordon med italiensk design med maximal säkerhet. Erwin Hymer Group är ett helägt dotterbolag till Thor Industries som är ledande tillverkare av fritidsfordon med över 25 000 anställda.

Här kan du se Laikas stora utbud av husbilar

Fler nyheter