Nyheter Husbil.se

Dethleffs lanserar nya husbilsserien XL Family

Husbil.se 2024-05-22

Dethleffs utökar sitt husbilssortiment med den nya husbilsserien Dethleffs XL Family. Det är en modellserie i premiumklassen som kan användas alla årstider.

Dethleffs nya husbilsserie XL Family.

Dethleffs nya familjevänliga husbilsserie Dethleffs XL Family består av flera nya modeller. Den första är Alkov-modellen A 7872-2. Detta är en vinterbonad husbil som passar resor med familj och vänner och som kan användas även efter sommarsäsongen.

Bekväm semesterlägenhet på hjul

Dethleffs XL Family är en bekväm semesterlägenhet på hjul med plats för upp sex personer. Perfekt för den stora familjer och husbilsfantaster som vill resa i flera veckor. Det finns gott om förvaringsytor och lastmöjligheter. Husbilen har en totallängd på 860 centimeter och max 5,4 ton i tekniskt tillåtna lastvikt. Tack vare det 40 centimeter höga dubbelgolvet och vattenburen värme är husbilen vinteranpassad.

Materialmixen med vita överskåp, ljus trädekor och antracitfärgade dynor ger ett modernt intryck. Ståhöjden är 209 centimeter vilket ger en luftig känsla. Pelarbordet går att justera på höjden och skjutas längs sidorna.

Dethleffs nya husbilsserie XL Family.

Dethleffs nya husbilsserie XL Family.

Sovrummet har en hög komfort

Här finns ett sovrum med allt du kan önska. Alkovsängen är 211 x 152 cm stor och vilar på en ergonomisk ribbotten. Den har en 150 millimeter tjock kallskumsmadrass med sju zoner i premiumkvalitet. Det finns två fönster för bra vädring, stora överskåp och möjlighet att ladda mobiltelefonen. När du bygger om sittgruppen får du två sovplatser till och en liggyta på 195 x 130 centimeter.

Dethleffs nya husbilsserie XL Family.

Köket har allt en finsmakare önskar sig

Köket är skapat för gemensamma måltider med ett välutrustat kök. Här finns allt en finsmakare behöver och du får stor arbetsyta och mycket förvaring. Det höga kylskåpet har en volym på 137 liter inklusive ett frysfack på 15 liter. Som standard ingår en ugn.

Dethleffs nya husbilsserie XL Family.

Badrummet är fullt utrustat

Badrummet är fullt utrustat med varmvattenförsörjning, vridbar toalett, tandborstmuggar och stort badrumsskåp med upphöjda kanter. Du duschar i en separat duschkabin.

Se alla husbilar från Dethleffs

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.