Nyheter Husbil.se

Nya planlösningar och ny plåtis från LMC

Husbil.se 2022-07-26

LMC har flera spännande nyheter när det kommer till husbilar. LMC Tourer kommer i fler planlösningar och plåtisen LMC Innovan kommer till Sverige.

LMC har flera husbilsnyheter att ta del av och bland annat expanderar Camper Van- och husbilssegment.

Nya planlösning för LMC Tourer

LMC kommer med flera nya planlösningar till husbilsserien LMC Tourer. Detta innebär att du nu har åtta olika planlösningar att välja mellan. LMC Tourer är deras lätta och moderna allroundbil för dig som är prismedveten. Husbilen hör hemma strax under mellanprissegmentet och passar för både par och större och mindre familjer. Som tillval finns ett uppfällbart tak som skapar ytterligare ett sovutrymme. En av de stora fördelarna med den här husbilen är den höga lastkapaciteten och det är också en av de lägre modellerna på marknaden.

LMC Tourer-serien kommer i de fyra planlösningarna T 630, T 660 G, T 720 och T 730 G och alla har en totalhöjd om 2,69 meter. Detta kompletteras med fyra modeller i Tourer Lift-sortimentet som har samma planlösning men med en elektrisk manövrerbar hopfällbar säng. Tourer Lift identifieras med bokstaven H framför namnet och de har en sovkapacitet på upp till sex personer.

Inredningen har ett skandinaviskt formspråk med ljusa detaljer i kombination med gråa inslag som återspeglar LMC:s enkla designkoncept. Möblerna är handtagslösa och ger en känsla av lugn. I standardinredningen ingår en extra bred garderob, enkelsängar som går att fälla ihop, ett 2-i-1-badrum och ett 140 liter stort kompressorkylskåp.

LMC Tourer får flera planlösningar. Nu finns LMC Tourer i åtta olika planlösningar. 

Välj mellan LMC Tourer och Tourer Lift. 

Läs också: 2022-års modeller från LMC

Plåtisen LMC Innovan kommer till Sverige

Nu kommer LMC:s husbilsserie LMC Innovan till Sverige och Innovan 590 blir deras fjärde medlem i den dynamiska serien för aktiva resenärer. Plåtiawn passar perfekt för det ensamma paret, par med ett litet barn men också tvåbarnsfamiljer. Designen beskrivs som tidlös med ett tydligt formspråk och stor flexibilitet.

Camper vanen är byggd på ett Ford-chassi och inte Fiat som tidigare. Den nya modellen är nästan sex meter lång och upplevs som mycket rymlig. Jämfört med ett Fiat-chassit har den här modellen en inre takhöjd på 2,08 meter och en smalare totalbredd på 2,06 meter. Även möbelkonceptet skiljer sig och gången i köksdelen är smalare och förvaringsutrymmet är utökat eftersom höjden är högre. Dubbelsängen som finns i bakdelen är utrustad med högkvalitativa madrasser vilket ger dig en god natts sömn. Köket är utrustat med ett energibesparande kompressorkylskåp och det finns universella skenor med krokar där du kan hänga köksredskap. För att skapa mer lagringsutrymme är vattentanken monterad under fordonet.

LMC InnovanLMC Innovan kommer nu till Sverige. 

LMC Innovan.Plåtisen har en design som beskrivs som tidlös med ett tydligt formspråk och stor flexibilitet.

 LMC Innovan.Köket har ett energibesparande kompressorkylskåp och andra smarta lösningar. 

 LMC Innovan.Dubbelsängen är utrustad med högkvalitativa madrasser för att du ska få en god natts sömn. 

Jämför och upptäck LMC - du hittar hela deras utbud av husbilar här.

Fler nyheter