Hyra husbil Västerås, Västmanland

Vill du hyra husbil i Västmanlands län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Västmanland län. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Städer i Västmanlands län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Västmanlands län och populära städer som Västerås, Köping och Sala. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Västmanlands län. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Västerås

Vill du campa på semestern och planerar att hyra husbil i Västerås, Västmanlands största stad? Genom att hyra husbil i Västerås får du möjlighet att besöka olika campingar och ställplatser utan att behöva ett eget fritidsfordon. Att spendera semestern i husbil är både flexibelt och en rolig upplevelse för hela familjen.

Hit kan du resa med husbil från Västmanlands län

Åt vilken del av landet vill du åka med husbil? Utgår du från Västmanlands län har du cirka 11 mil mellan Västerås och Stockholm. I den svenska huvudstaden får du ett stort utbud av kultur, nöje och shopping för alla önskemål. Ta gärna del av sevärdheter som det kungliga slottet, de fina omgivningarna på Skansen och besök populära museum som Wasamuseet, Abba The museum och Fotografiska.

Från Stockholm kan du ta färjan med Viking Line till Åland eller Helsingfors i Finland. Vill du spendera semestern på Gotland är det cirka 17 mil mellan Västerås och Nynäshamn, där du tar färjan över som tar runt tre timmar.

Vill du istället campa på Västkusten är det cirka 38 mil mellan Västerås och Göteborg. Du kan antingen stanna i Göteborg och njuta av mysiga parker, en fantastisk skärgård, bra shopping, och nöjesparken Liseberg ­– eller ta dig vidare mot Bohuslän eller Halland. Från Göteborg kan du dessutom ta Stena Line-färja över till Danmark eller Tyskland.

Vad kostar det att hyra husbil i Västmanlands län?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Västmanlands län. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Västmanlands län kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong och vad som ingår i priset.

Hittar du ingen uthyrare i Västmanland som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Dalarnas länÖrebro länSödermanlands län eller Uppsala län passar dig bättre!