Hyra husbil Göteborg och Västsverige

Vill du hyra husbil i Västra Götalands län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Västra Götalands län. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

Daylight Husbilscenter AB
Lantbruksgatan 2, 43147 Mölndal
036-122233
Hyr från 8500 kr/vecka
 
"Allt från de minsta husbilarna upp till 6 sitt- och sovplatser, från Göteborg"
Europcar
Exportgatan 23a, 42246 Hisings Backa
031-3892226
Hyr från 6650 kr/vecka
 
"Nya och toppmoderna hus- & campingbilar från Volkswagen. Hyr i Stockholm & Göteborg för knappt 6.650 kr per vecka hos Europcar."
Campervan Sweden
Göteborg,
08-40838435
Hyr från 6950 kr/vecka
 
"Hyr prisvärda husbilar och campervans för 2-6 personer för upphämtning i Stockholm eller Göteborg. Fria mil inkluderat."
SkandiTrip AB
Lantbruksgatan 2, 43147 Mölndal
010-2064350
Hyr från 9850 kr/vecka
 
"Trygg & säker hyra av husbilar med 24/7 kundsupport & marknadens modernaste paketerbjudande. Hyr i Stockholm, Göteborg & Luleå"
MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Hyra husbil i Västra Götaland och Göteborg.

Hyra husbil privat eller via företag i Västra Götalands län

Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag, förmedlare och privata uthyrare runt Västra Götalands län och Västsverige. Då kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Städer i Västra Götalands län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Västra Götalands län. Det är många populära städer längs Västkusten och Västsverige som Göteborg, Borås, Skövde, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås och Mölndal.

Hyra husbil i Göteborg

Planerar du att hyra husbil i Göteborg? Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill åka på husbilssemester, men som varken vill eller har möjlighet att köpa en egen husbil. Genom att hyra husbil i Göteborg kan du upptäcka både vad den här pulserande staden vid havet och andra populära resmål längs Västkusten har att erbjuda. Det finns mycket att se och göra i Göteborg då utbudet av nöje, kultur, sevärdheter, aktiviteter och shopping är stort.

Hyra husbil i Borås

Vill du hyra husbil i Borås? Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill åka på husbilssemester, men som varken vill eller har möjlighet att köpa en egen husbil. Genom att hyra husbil i Borås kan du upptäcka Västsverige och andra delar av landet på ett både smidigt, flexibelt och roligt sätt.

Hyra husbil i Uddevalla

Planerar du att hyra husbil i Uddevalla, hjärtat i Bohuslän? Genom att hyra husbil får du möjlighet att campa på Västkusten och andra delar av landet utan att själv behöva äga en husbil.

Hit kan du resa med husbil från Västra Götalands län

Vart vill du åka med husbilen? Västra Götalands län består av många fantastiska semesterpärlor att njuta av med många populära campingar och ställplatser. 

Göteborg är en av Sveriges mest populära storstäder – det är nära till havet, Nordens största nöjespark Liseberg, shopping, nöje och ett brett kulturutbud. 

Längs hela Bohuslän ligger kuststäderna på rad som Smögen, Fjällbacka, Strömstad och Lysekil. Mellan Göteborg och Strömstad är det cirka 16 mil och kör du några mil till väntar Norge. 

Från Göteborg är det också nära till Hallands charmiga kuststäder, vidsträckta stränder, Sveriges bästa surf, slingrande skogsstigar och familjevänliga campingar. Det är cirka 14 mil mellan Göteborg och Halmstad. Från Göteborg går det dessutom färja över med Stena Line till Fredrikshamn i Danmark eller till Kiel i Tyskland.

Pris ­­­– vad kostar det att hyra husbil i Västra Götalands län?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Västra Götalands län. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong.

Att hyra husbil i Västra Götalands län kostar från 1000-3000 kronor per natt eller 8000 kronor per vecka upp till 20 000 kronor per vecka. Priset beror på säsong och vad som ingår i priset.

Hyra husbil i Göteborg.

Vad innebär fria mil?

I hyran av husbil ingår ofta ett visst antal mil eller kilometer – detta kalas för fria mil. Det kan till exempel vara 100-200 mil per vecka eller 150-300 kilometer per dag. När sträckan som inkluderas i priset överstigs får du betala extra för varje mil eller kilometer du kör. Det kan till exempel vara 15 kronor per mil. Har husbilen däremot obegränsad körsträcka kan du köra hur långt du vill under din hyrperiod.

Hyra husbil i Göteborg.

Kan man hyra husbil i Göteborg med hund?

Har du hund och vill hyra husbil i Göteborg eller andra orter i närheten? Det är många uthyrare som tillåter husdjur, något som kan vara bra att kontrollera i kontraktet. Var noga med att skydda husbilen genom att till exempel placera en filt över dynorna mot pälshår. Husdjur kräver också lite extra städning.

Hyra liten husbil i Göteborg

Det finns många olika storlekar att välja mellan när du ska hyra husbil. Vill du hyra en liten husbil eller campervan kan du sortera efter storlek. Fördelen med en mindre husbil är att priset blir lägre men också att du kan ta dig fram smidigare och parkera enklare.

Hittar du ingen uthyrare i Västra Götalands län som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i HallandVärmlands län eller Jönköpings län som passar dig bättre!