Hyra husbil Umeå & Skellefteå

Vill du hyra husbil i Västerbottens län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Västerbottens län. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"

Hitta uthyrare i en specifik region:

Städer i Västerbottens län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Västerbottens län och populära städer som Umeå, Skellefteå och Lycksele. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Västerbotten. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Umeå

Planerar du att hyra husbil i Umeå, Västerbottens största stad? Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill åka på husbilssemester, men som varken vill eller har möjlighet att köpa en egen husbil. Genom att hyra husbil i Umeå kan du upptäcka vad Norrlands andra städer har att erbjuda på ett både flexibelt och trevligt sätt.

Hyra husbil i Skellefteå

Vill du hyra husbil i Skellefteå, Västerbottens näst största stad? När du hyr husbil får du möjlighet att spendera din semester i husbil, även om du inte äger något eget fritidsfordon. Utgår du från Skellefteå kan du antingen ta dig vidare norrut eller neråt landet. Rulla så många mil du önskar för att nå ett eller flera mål på resan.

Hit kan du resa med husbil från Västerbottens län

Vart vill du åka på din husbilssemester? Väljer du att stanna i norra Sverige finns det mycket att upptäcka och många campingar och ställplatser för dig som tar dig runt med husbil. Vidderna är öppna och naturen är vacker året runt med ljusa sommarnätter och kalla vinterdagar. Avstånden i Västerbottens län är stora och mellan Umeå och Skellefteå är det 13 mil. Vill du vidare norrut är det cirka 27 mil mellan Umeå och Luleå. Önskar du ta dig vidare söderut och låta resandet på fyra hjul vara en del av upplevelsen kan du rulla ner mot mellansverige eller södra Sverige. Det är 110 mil mellan Umeå och Göteborg och till Stockholm är det 64 mil.

Vad kostar det att hyra husbil i Västerbottens län?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Västerbotten län. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Västerbottens län kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong.

Hittar du ingen uthyrare i Västerbottens län som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Norrbottens länJämtlands län eller Västernorrlands län som passar dig bättre!