Hyra husbil Kalmar & Västervik

Vill du hyra husbil i Kalmar län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Kalmar län. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Städer i Kalmar län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Kalmar län och populära städer som Kalmar, Västervik, Oskarshamn och Nybro. Till Kalmar län hör dessutom Öland. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Kalmar. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Kalmar

Planerar du att hyra husbil i Kalmar? Att hyra husbil är ett perfekt alternativ för dig som vill åka på husbilssemester, men som varken har lust eller möjlighet att köpa ett eget fritidsfordon. Starta din semester i Kalmar och ta dig sedan vidare ut i landet.

Hyra husbil på Öland

Vill du hyra husbil på Öland? Genom att hyra husbil på Öland har du möjlighet att åka runt och lära känna Sveriges näst största ö. Perfekt för dig som bara vill spendera någon semestervecka i husbil utan att för den delen behöva köpa en egen.

Hit kan du resa med husbil från Kalmar

Vart vill du spendera din semester i husbil? Väljer du att stanna i Kalmar län lockar Kalmar – en historisk stad vid havet, med historia, konst och kultur. På Öland väntar långa sandstränder, djupa stenbrott, alvarmark, evenemang, kultur, konstverk och hantverk. Det lättaste sättet att ta sig över till Öland från Kalmar är via Ölandsbron och det är cirka fyra mil mellan Kalmar och Borgholm. Är du intresserad av att ta husbilen till Gotland kan du ta färjan från Oskarshamn. Sedan väntar en semester med medeltida kyrkor, spännande fornlämningar, välfotograferade raukar, fantastiska stränder, ett stort utbud av konstgallerier och gårdsbutiker med hantverk och gotländsk design. Vill du semestra i någon av Skåne mysiga städer är det cirka 28 mil mellan Kalmar och Malmö. Är du intresserad av Västkusten är det cirka 34 mil mellan Kalmar och Göteborg.

Vad kostar det att hyra husbil i Kalmar?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Kalmar. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Jämtland kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong och vad som ingår i priset.

Hittar du ingen uthyrare i Kalmar län som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Blekinge länKronobergs länJönköpings län eller Östergötlands län som passar dig bättre!