Hyra husbil i Halmstad, Varberg & övriga Halland

Vill du hyra husbil i Halland? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Halland. Se pris och hyr husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Städer i Halland att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Halland och populära städer i länet som Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och privata uthyrare i och runt Halland. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Kungsbacka

Planerar du att hyra husbil i Kungsbacka, endast 20 minuter från Göteborg? Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill åka på husbilssemester, men som varken vill eller har möjlighet att köpa en egen husbil.

Hyra husbil i Varberg och Falkenberg

Vill du hyra husbil i Varberg eller Falkenberg, två charmiga småstäder längs Västkusten i Halland? Genom att hyra husbil får du möjlighet att spendera semestern i husbil, även om du inte äger någon egen.

Hyra husbil i Halmstad

Är du ute efter att hyra husbil i Halmstad, Hallands största stad? Hyr du husbil är det lätt att upptäcka vad vårt avlånga land har att erbjuda och det finns ett stort utbud av resmål att välja mellan och både ställplatser och campingar att semestra på.

Hit kan du resa med husbil från Halland

Vart vill du spendera din semester i husbil? Åker du norrut från Halland har du nära till den pulserande storstaden Göteborg, som bara ligger 20 minuter från Kungsbacka. Vänder du istället blicken nedåt landet väntar Skåne med lugna orter på Österlen, storstadspuls i Malmö och andra sydliga favoriter. Det är cirka 30 mil mellan Kungsbacka och Ystad. Vill du hålla dig i närheten av din egen stad lockar Halland med charmiga kuststäder, vidsträckta stränder, Sveriges bästa surf, slingrande skogsstigar och familjevänliga campingar. Önskar du spendera husbilssemestern i Danmark kan du antingen ta Stena Lines färja mellan Göteborg och Fredrikshamn eller Halmstad och Grenå.

Vad kostar det att hyra husbil från Halland?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Halland. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Blekinge kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong. Bra att känna till är att det alltid är något dyrare att hyra husbil under högsäsongen.

Hittar du ingen uthyrare i Halland som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Västra Götalands länSkåne eller Kronobergs län som passar dig bättre!