Hyra husbil i Stockholm

Vill du hyra husbil i Stockholms län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Stockholm. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

SkandiTrip AB
Österskärsvägen 22, 18453 Åkersberga
010-2064350
Hyr från 9850 kr/vecka
 
"Trygg & säker hyra av husbilar med 24/7 kundsupport & marknadens modernaste paketerbjudande. Hyr i Stockholm, Göteborg & Luleå"
McRent
Björnängsvägen 6, 74634 Bålsta
08-40907500
Hyr från 7000 kr/vecka
 
"Europas största husbiluthyrning med 2 stationer i Stockholm och Umeå samt ytterligare 100 stationer i Europa, Nya Zeeland och Japa"
Touring Cars Sweden Stockholm
Bristagatan 12, 19560 Arlandastad
0708652306
Hyr från 8000 kr/vecka
 
"Ledande husbiluthyrare i Europa. Stationer I Stockholm och Malmö med 90 nya Hobby husbilar för 2-6prs och 10 husvagnar I Malmö"
Europcar
Vingvägen 4, 19060 Stockholm
08-55598400
Hyr från 6650 kr/vecka
 
"Nya och toppmoderna hus- & campingbilar från Volkswagen. Hyr i Stockholm & Göteborg för knappt 6.650 kr per vecka hos Europcar."
Campervan Sweden
Stockholm,
08-40838435
Hyr från 6950 kr/vecka
 
"Hyr prisvärda husbilar och campervans för 2-6 personer för upphämtning i Stockholm eller Göteborg. Fria mil inkluderat."
MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Hyra husbil privat eller via företag i Stockholm

Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag, förmedlare och privata uthyrare runt Stockholm. Då kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Städer i Stockholms län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Stockholms län och populära städer som Stockholm, Upplands-Väsby, Sollentuna, Södertälje, Norrtälje och Haninge. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Stockholm. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Stockholm

Planerar du att hyra husbil i Stockholm? Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill åka på husbilssemester, men som varken vill eller har möjlighet att köpa en egen husbil. Genom att hyra husbil i Stockholm kan du upptäcka både städerna runt den svenska huvudstaden och andra delar av Sverige på ett både smidigt och trevligt sätt.

Hyra husbil i Stockholm norrort

Vill du hyra husbil i norra delarna av Stockholm, som Solna, Lidingö, Danderyd, Sollentuna, Täby, Vaxholm, Österåker, Vallentuna och Upplands Väsby? När du hyr husbil får du möjlighet att spendera din semester i husbil, även om du inte äger något eget fritidsfordon. Utgår du från Stockholm norrort kan du antingen ta dig norrut eller söderut och ta sikte mot populära ställplatser och campingar. 

Hyra husbil i Södertälje

Ska du hyra husbil i Södertälje? Att hyra husbil att spendera semestern i är ett flexibelt och enkelt sätt för dig att upptäcka Sveriges vackraste pärlor. Rulla så många mil du önskar för att nå ett eller flera mål på resan.

Hyra husbil i Stockholm. Hit kan du resa med husbil från Stockholm

Vart vill du åka på din husbilssemester? Väljer du att stanna i Stockholm kan du njuta av en levande huvudstad och här finns det mycket att se och göra för dig som gillar kultur, nöje och shopping. Gröna Lund, Skansen och Vasamuseet är bara några exempel på populära sevärdheter och aktiviteter. Från Nynäshamn, 50 minuter från Stockholm, går det färja till Gotland flera gånger om dagen. Gotland är ett resmål som lockar med fantastiska stränder, magiska sevärdheter och kulturella upplevelser. Från Stockholm går det även färja över till Mariehamn på Åland, till Åbo och Helsingfors i Finland och till Riga i Lettland. Mellan Stockholm och Göteborg är det 47 mil och mellan Stockholm och Malmö är det 61 mil.

Pris – vad kostar det att hyra husbil i Stockholm?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Stockholm med omnejd. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Uthyraren tar betalt per dygn eller har ett grundpris för en vecka – alltså sju nätter. Hyr du längre än en vecka erbjuder vissa rabatt.

Att hyra husbil i Stockholm kostar från 1000-3000 kronor per natt eller från 8000 kronor per vecka upp till 20 000 kronor per vecka. Priset beror på säsong, modell, hur länge du hyr den och vem du hyr den av. Att hyra husbil under lågsäsong är billigare än under högsäsong, eftersom efterfrågan då är lägre.

Vad innebär fria mil?

När du hyr en husbil ingår de ett visst antal mil eller kilometer i priset, så kallade fria mil. Hur många fria mil som ingår beror på vad uthyraren har bestämt. De fria milen kan till exempel vara 100-200 mil per vecka eller 150-300 kilometer per dag. När du har passerat den sträckan som inkluderas i kontraktet får du betala extra för varje mil eller kilometer du kör. Till exempel 15 kronor per mil.

Har husbilen däremot obegränsad körsträcka kan du köra hur långt du vill under hyrperioden.

Hyra husbil i Stockholm.

Hyr en stor eller liten husbil i Stockholm

Uthyrningsföretagen i Stockholm erbjuder ett brett utbud av husbilar. Därför finns det både stora och små husbilar att välja mellan, så att du hittar den storlek och budgetklass du är ute efter.

Hyra husbil i Stockholms län – Husbil.se.

Hyra lyxig husbil i Stockholm

Sätt guldkant på husbilssemestern och hyr en riktigt lyxig husbil. Titta vilken utrustning som ingår och jämför egenskaper som storlek, antal bältade platser och sovplatser. Ju lyxigare desto dyrare kommer hyran också att bli.

Hyra husbil med hund i Stockholm

Vill du ta med dig din hund på campingsemestern? En del uthyrare tillåter husdjur i husbilen, något som du kan läsa om i beskrivningen. Ta gärna med en filt som hunden kan ligga på för att skydda dynor och städa lite extra efter dig så att inget lämnas kvar.  

Hittar du ingen uthyrare i Stockholm som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Södermanlands län eller Uppsala län som passar dig bättre!