Hyra husbil Stockholm, Upplands Väsby & Södertälje

Vill du hyra husbil i Stockholms län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Stockholm. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

Europcar
Vingvägen 4, 19060 Stockholm
08-55598400
Hyr från 6650 kr/vecka
 
"Nya och toppmoderna hus- & campingbilar från Volkswagen. Hyr i Stockholm & Göteborg för knappt 6.650 kr per vecka hos Europcar."
MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Campervan Sweden
Stockholm,
08-40838435
Hyr från 6950 kr/vecka
 
"Hyr prisvärda husbilar och campervans för 2-6 personer för upphämtning i Stockholm eller Göteborg. Fria mil inkluderat."
SkandiTrip AB
Österskärsvägen 22, 18453 Åkersberga
010-2064350
Hyr från 9850 kr/vecka
 
"Trygg & säker hyra av husbilar med 24/7 kundsupport & marknadens modernaste paketerbjudande. Hyr i Stockholm, Göteborg & Luleå"
Touring Cars Sweden Stockholm
Bristagatan 12, 19560 Arlandastad
0708652306
Hyr från 8000 kr/vecka
 
"Ledande husbiluthyrare i Europa. Stationer I Stockholm och Malmö med 90 nya Hobby husbilar för 2-6prs och 10 husvagnar I Malmö"
McRent
Björnängsvägen 6, 74634 Bålsta
08-40907500
Hyr från 7000 kr/vecka
 
"Europas största husbiluthyrning med 2 stationer i Stockholm och Umeå samt ytterligare 100 stationer i Europa, Nya Zeeland och Japa"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Hyra husbil i Stockholms län – Husbil.se.

Städer i Stockholms län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Stockholms län och populära städer som Stockholm, Upplands-Väsby, Sollentuna, Södertälje, Norrtälje och Haninge. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Stockholm. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Stockholm

Planerar du att hyra husbil i Stockholm? Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill åka på husbilssemester, men som varken vill eller har möjlighet att köpa en egen husbil. Genom att hyra husbil i Stockholm kan du upptäcka både städerna runt den svenska huvudstaden och andra delar av Sverige på ett både smidigt och trevligt sätt.

Hyra husbil i Upplands-Väsby

Vill du hyra husbil i Upplands-Väsby? När du hyr husbil får du möjlighet att spendera din semester i husbil, även om du inte äger något eget fritidsfordon. Utgår du från Upplands-Väsby kan du antingen ta dig norrut eller söderut och ta sikte mot populära ställplatser och campingar.

Hyra husbil i Södertälje

Ska du hyra husbil i Södertälje? Att hyra husbil att spendera semestern i är ett flexibelt och enkelt sätt för dig att upptäcka Sveriges vackraste pärlor. Rulla så många mil du önskar för att nå ett eller flera mål på resan.

Hyra husbil i Stockholms län – Husbil.se. Touringcars.

Hit kan du resa med husbil från Stockholms län

Vart vill du åka på din husbilssemester? Väljer du att stanna i Stockholm kan du njuta av en levande huvudstad och här finns det mycket att se och göra för dig som gillar kultur, nöje och shopping. Gröna Lund, Skansen och Vasamuseet är bara några exempel på populära sevärdheter och aktiviteter. Från Nynäshamn, 50 minuter från Stockholm, går det färja till Gotland flera gånger om dagen. Gotland är ett resmål som lockar med fantastiska stränder, magiska sevärdheter och kulturella upplevelser. Från Stockholm går det även färja över till Mariehamn på Åland, till Åbo och Helsingfors i Finland och till Riga i Lettland. Mellan Stockholm och Göteborg är det 47 mil och mellan Stockholm och Malmö är det 61 mil.

Vad kostar det att hyra husbil i Stockholms län?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Stockholms län. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Stockholm kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong.

Hittar du ingen uthyrare i Stockholms län som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Södermanlands län eller Uppsala län som passar dig bättre!