Hyra husbil Uppsala & Enköping

Vill du hyra husbil i Uppsala län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Uppsala län. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

UKAB Hyrbilar AB
Vaksala-Exe, 75594 Uppsala
018-4702064
Hyr från 8000 kr/vecka
 
"Vi har 4 Husbilar till uthyrning i Uppsala. Alla utrustade för det nordiska klimatet och går att vintercampa med.."
MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Hyra husbil i Uppsala - Husbil.se.

Städer i Uppsala län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Uppsala län och populära städer som Uppsala och Enköping. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Uppsala län. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Uppsala

Vill du campa på semestern och planerar att hyra husbil i Uppsala, en anrik studentstad? Genom att hyra husbil får du möjlighet att besöka olika campingar och ställplatser utan att behöva ett eget fritidsfordon. Att semestra i husbil är både flexibelt och en rolig upplevelse oavsett om du reser med vänner, som par eller är en barnfamilj.

Hyra husbil i Enköping

Har du planer på att testa campinglivet för första gången? Då kan du hyra en husbil istället för att köpa en. Hos oss kan du hyra husbil i Enköping och sedan ta dig antingen runt i Uppsala-området eller vidare ut i Sverige. Detta är ett bra val för dig som vill campa bara en eller några gånger om året.

Hit kan du resa med husbil från Uppsala län

Åt vilken del av landet vill du åka med husbil? Utgår du från Uppsala län har du cirka 7 mil mellan Uppsala och Stockholm och cirka 8 mil mellan Enköping och Stockholm. I den svenska huvudstaden får du ett stort utbud av kultur, nöje och shopping för alla önskemål. Ta gärna del av sevärdheter som det kungliga slottet, fina omgivningar på Skansen, populära museum som Wasamuseet, Abba The museum och Fotografiska.

Vill du lämna Sverige kan du ta med husbilen på färjan med Viking Line till Åland eller Helsingfors i Finland.

Önskar du spendera din husbilssemester på någon av Gotlands fina campingar är det 13 mil mellan Uppsala och Nynäshamn, där du tar färjan över.

Lockar vackra Västkusten är det runt 45 mil mellan Uppsala och Göteborg, en storstad med mysiga parker, en fantastisk skärgård, bra shopping, ett brett utbud av restauranger och nöjesparken Liseberg. Från Göteborg kan du dessutom ta dig vidare med en Stena Line-färja över till Danmark eller Tyskland. Väljer du att stanna i Uppsala-området finns det sevärdheter som Uppsala domkyrka, Uppsala slott, Grönsöö slott, konstmuseum och mysiga parker.

Vad kostar det att hyra husbil i Uppsala län?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Uppsala län. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Uppsala län kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong och vad som ingår i priset.

Hittar du ingen uthyrare i Uppsala län som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Gävleborgs länStockholms länVästmanlands län eller Södermanlands län som passar dig bättre!