Hyra husbil Eskilstuna & Katrineholm

Vill du hyra husbil i Södermanlands län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Södermanland. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Städer i Södermanlands län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Södermanlands län och populära städer som Eskilstuna och Katrineholm. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Södermanland. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Eskilstuna

Ska du campa på semestern och har planer på att hyra husbil i Eskilstuna, Södermanlands största stad? När du hyr husbil får du möjlighet att åka mellan populära campingar och ställplatser, utan att för den delen behöva äga ett eget fritidsfordon. Detta är ett bra val för dig som vill campa bara en eller några gånger om året.

Hyra husbil i Katrineholm

Har du planer på att testa campinglivet för första gången? Då kan du hyra en husbil istället för att köpa en. Hos oss kan du hyra husbil i Katrineholm och sedan ta dig antingen runt i Södermanland eller vidare ut i Sverige. Att semestra i husbil är flexibelt och en rolig upplevelse oavsett om du reser med vänner, som par eller är en barnfamilj.

Hit kan du resa med husbil från Södermanlands län

Det finns många vackra platser att upptäcka med husbilen. Utgår du från Södermanlands län har du cirka 11 mil mellan Eskilstuna och Stockholm. I Sveriges huvudstad väntar sevärdheter som det kungliga slottet, fina omgivningar på Skansen, populära museum som Wasamuseet, Abba The museum och Fotografiska. Här finns dessutom ett stort utbud av kultur, nöje och shopping för alla önskemål. Du kan även ta färjan med Viking Line till Åland eller Helsingfors i Finland. Vill du spendera din husbilssemester på någon av Gotlands fina campingar är det 13 mil mellan Eskilstuna och Nynäshamn, där du tar du färjan över. Är du intresserad av Västkusten är det cirka 37 mil mellan Eskilstuna och Göteborg – där Liseberg, shopping, en vacker skärgård och mycket nöje väntar. Härifrån kan du dessutom ta dig vidare med en Stena Line-färja över till Danmark eller Tyskland. Väljer du att stanna i Södermanland finns det mycket att se och göra både i Eskilstuna och Katrineholm.

Vad kostar det att hyra husbil i Södermanlands län?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Södermanlands län. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Södermanlands län kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong och vad som ingår i priset.

Hittar du ingen uthyrare i Södermanlands län som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Östergötlands länVästmanlands län eller Stockholms län som passar dig bättre!