Hyra husbil Skåne, Malmö & Helsingborg

Vill du hyra husbil i Skåne? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Skåne. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Hyra husbil i Skåne – Husbil.se.

Hyra husbil privat eller via företag i Skåne

Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag, förmedlare och privata uthyrare i och runt Skåne. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Städer i Skåne att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Skåne och populära städer som Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Lund. 

Hyra husbil i Malmö

Ska du hyra husbil i Malmö, Skånes största stad? Genom att hyra husbil får du en bra möjlighet att upptäcka många av Sveriges finaste städer, utan att behöva äga ett eget fritidsfordon.

Hyra husbil i Helsingborg

Planerar du att hyra husbil i Helsingborg? Hyr du en husbil är det lätt att ta sig runt och lära känna nya favoriter i Skåne och Sverige. Perfekt för dig som vill testa på campinglivet innan du köper en egen husbil, eller som inte känner behov av att äga en egen.

Hyra husbil i Stockholms län – Husbil.se. Touringcars.

Hit kan du resa med husbil från Skåne

Vart vill du åka på semester med husbil? Du kan stanna i Skåne och åka med husbilen mellan charmiga städer i Sveriges sydligaste län, som Ystad och orterna på Österlen. Malmö är Sveriges tredje största stad och har ett brett utbud sevärdheter som Turning Torso, populära stränder, mycket nöje och bra shopping. Från Skåne kan du ta dig uppåt landet mot antingen charmiga kustorter i Halland eller vidare till storstadspulsen i Göteborg. Från Malmö är det cirka 14 mil till Halmstad och cirka 27 mil till Göteborg. Du kan också ta färja över från Trelleborg till Rostock i Tyskland eller ta färjan från Helsingborg till Helsingör i Danmark. Med Öresundsbron kan du dessutom ta dig mellan Malmö och Köpenhamn på endast 45 minuter.

Pris – vad kostar det att hyra husbil i Skåne?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Skåne. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Skåne kostar allt från 1000-3000 kronor per natt eller från 8000 kronor per vecka. Högsäsong är alltid dyrare än lågsäsong. Priset beror också på hur länge du hyr husbilen, var du hämtar den och storlek.

Hos en del uthyrare behöver du lämna en deposition som återbetalas när du lämna tillbaka husbilen.

Vad innebär fria mil?

Det ingår vanligtvis ett visst antal mil eller kilometer i priset, som kallas för fria mil. Skulle du köra fler mil än de fria kostar detta extra. Hur mycket du ska betala beror av vem du har hyrt din husbil i Skåne av.

Hyra husbil i Skåne.

Hyra stor eller liten husbil i Skåne

När du ska hyra husbil i Skåne finns det oftast flera olika uthyrare att välja mellan. De erbjuder både stora och små husbilar så att alla familjer och husbilssemestrare ska hitta en storlek som passar er bäst.

Hyra husbil med hund i Skåne

Många uthyrare tillåter husdjur i husbilen, men kontrollera detta innan du tar med dig din pälskling på husbilssemestern. Ett tips är att ta med en filt som hunden kan ligga på så att pälshår inte fastnar i dynorna. Det är också viktigt att du städar extra noga efter dig.

Hittar du ingen uthyrare i Skåne som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i BlekingeHalland eller Kronobergs län som passar dig bättre!