Hyra husbil i Skåne

Här ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i din närhet. Börja bara med att välja vilket län du söker i så får du en lista över alla uthyrare.

Hitta uthyrare i

Touring Cars Sweden
Maskingatan 2, 23166 Trelleborg
0729760693
Hyr från 8000 kr/vecka
 
"Ledande husbiluthyrare i Europa. Stationer I Stockholm och Malmö med 90 nya Hobby husbilar för 2-6prs och 10 husvagnar I Malmö"
Autocamper Vellinge
Norra Hötoftavägen 135, 23599 Vellinge
0721-993393
Hyr från 9100 kr/vecka
 
"Vi erbjuder 3 nyare husbilar med bäddplatser för upp till 4-6 personer. "
Rent a Camper
Strandgatan 101, 21611 Limhamn
0340-622377
Hyr från 12000 kr/vecka
 
"Nya fräscha husbilar för 2-7 pers, all-inclusive koncept. Hyr husbil på Gotland eller First Camps anläggningar i Malmö och Varberg"
Visa alla uthyrarna

Tänk på detta!

Att hyra husbil är en företeelse som har blivit mer och mer populärt de senaste åren. Men innan du bestämmer dig för vilken husbil och vilken uthyrare du skall välja är det bra att tänka på några punkter innan du slår till.

Först och främst är det bra att kolla upp uthyraren. Verkar uthyrningsfirman eller privatpersonen seriös? Bilda dig en egen uppfattning och kontakta gärna uthyraren med frågor. Kolla upp att den som hyr ut husbilen har den försäkrad, annars bör du kontakta ditt försäkringsbolag. Studera hyresavtalets villkor och kontrollera att allt verkar ok. Glöm ej att läsa det finstilta, det tjänar du på.

Gör en grundlig besiktning tillsammans med uthyraren. Kolla att allt finns med och att inget är skadat. Fotografera gärna husbilens utsida och insida. Det är alltid bra att dokumentera husbilens skick före och efter uthyrningen.

Fråga uthyraren vad som gäller om du råkar ut för en skada under semestern. Be om kontaktuppgifter för uthyraren och eventuellt försäkringsbolag. När du lämnar tillbaka husbilen gör ytterligare en besiktning och kontrollera att inget är glömt och att det inte blivit några skador.

Hitta uthyrare i en specifik region: