Hyra husbil Skåne, Malmö & Helsingborg

Vill du hyra husbil i Skåne? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Skåne. Se pris och hyr en husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"
Visa alla uthyrarna

Hitta uthyrare i en specifik region:

Hyra husbil i Skåne – Husbil.se.

Städer i Skåne att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Skåne och populära städer som Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Lund. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Skåne. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Malmö

Ska du hyra husbil i Malmö, Skånes största stad? Genom att hyra husbil får du en bra möjlighet att upptäcka många av Sveriges finaste städer, utan att behöva äga ett eget fritidsfordon.

Hyra husbil i Helsingborg

Planerar du att hyra husbil i Helsingborg? Hyr du en husbil är det lätt att ta sig runt och lära känna nya favoriter i Skåne och Sverige. Perfekt för dig som vill testa på campinglivet innan du köper en egen husbil, eller som inte känner behov av att äga en egen.

Hyra husbil i Stockholms län – Husbil.se. Touringcars.

Hit kan du resa med husbil från Skåne

Vart vill du åka på semester med husbil? Du kan stanna i Skåne och åka med husbilen mellan charmiga städer i Sveriges sydligaste län, som Ystad och orterna på Österlen. Malmö är Sveriges tredje största stad och har ett brett utbud sevärdheter som Turning Torso, populära stränder, mycket nöje och bra shopping. Från Skåne kan du ta dig uppåt landet mot antingen charmiga kustorter i Halland eller vidare till storstadspulsen i Göteborg. Från Malmö är det cirka 14 mil till Halmstad och cirka 27 mil till Göteborg. Du kan också ta färja över från Trelleborg till Rostock i Tyskland eller ta färjan från Helsingborg till Helsingör i Danmark. Med Öresundsbron kan du dessutom ta dig mellan Malmö och Köpenhamn på endast 45 minuter.

Vad kostar det att hyra husbil i Skåne?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Skåne. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Skåne kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong.

Hittar du ingen uthyrare i Skåne som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i BlekingeHalland eller Kronobergs län som passar dig bättre!