Hyra husbil Luleå, Norrbotten

Vill du hyra husbil i Norrbottens län? Här har vi samlat alla uthyrare av husbilar i Norrbotten. Se pris och hyr husbil nära dig!

Hitta uthyrare i

SkandiTrip AB
Ebbenjarka, 97223 Luleå
010-2064350
Hyr från 8500 kr/vecka
 
"Trygg & säker hyra av husbilar med 24/7 kundsupport & marknadens modernaste paketerbjudande. Hyr i Stockholm, Göteborg & Luleå"
MyCamper
Väghjälp dygnet runt
018-7512180
Säkra betalningar
 
"Hyr husbil på mycamper.com - Mest prisvärt och störst utbud i Sverige"

Hitta uthyrare i en specifik region:

Hyra husbil i Norrbotten.

Städer i Norrbottens län att hyra husbil

Hos oss ser du enkelt vilka som hyr ut husbilar i Norrbotten och populära städer i länet som Luleå, Piteå, Boden och Kiruna. Vi förmedlar kontakten till seriösa och erfarna uthyrningsföretag och uthyrare i och runt Norrbottens län. På så sätt kan du hyra husbil tryggt, säkert och enkelt.

Hyra husbil i Luleå

Planerar du att åka på husbilssemester och vill hyra husbil i Luleå, Norrbottens residensstad? Att hyra husbil är ett bra alternativ för dig som vill upptäcka Sverige på fyra hjul, men utan att behöva köpa en egen husbil. Utgår du från Luleå väntar hela Sverige nedanför dig!

Hyra husbil i Piteå

Vill du starta din husbilssemester i Piteå? Genom att hyra husbil i Piteå får du möjlighet att upptäcka en eller flera campingar och ställplatser under din semester. Att campa med husbil ger en frihet och flexibilitet som är svår att hitta någon annanstans.

Hit kan du resa med husbil från Norrbotten

Vart vill du spendera din semester i husbil? Norrbotten är Sveriges nordligaste län och väljer du att stanna i norra Sverige finns det mycket att upptäcka för dig som tar dig runt med husbil. Vidderna är öppna och naturen är vacker året runt med ljusa sommarnätter och kalla vinterdagar. Avstånden i Norrbottens län är stora och mellan Luleå och Kiruna är det 34 mil. Luleå är kanske mest känd som en vinterstad, men det är också en levande skärgårdstad med bra badmöjligheter. Vill du uppleva mer av Norrland ligger Västerbottens län nedanför Norrbotten och det är cirka 27 mil mellan Luleå och Umeå. För dig som vill att resandet blir en del av resan kan du ta dig vidare ner mot mellansverige eller södra Sverige. Det är 125 mil mellan Luleå och Göteborg och till Stockholm är det 90 mil.

Vad kostar det att hyra husbil i Norrbotten?

Vi har samlat flera uthyrare av husbil i Norrbotten. Hos uthyrarna hittar du husbilar i olika storlekar och modeller och prisexempel för både låg- och högsäsong. Att hyra husbil i Norrbotten kostar allt från 1000 till 3000 kronor per natt, beroende på säsong.

Hittar du ingen uthyrare i Norrbotten som passar dig? Då kanske det finns uthyrare i Västerbottens län som passar dig bättre!