Nyheter Husbil.se

Dessa husbilstillbehör måste du ha när du köpt husbil

Husbil.se 2022-01-03

Har du precis köpt din första husbil? Vad roligt! Du kommer att få fantastiska semestrar med ditt rullande hem. Det finns en hel del bra husvagnstillbehör som du måste ha när du har köpt husvagn. Se hela vår lista.

Melaminservis till husbilen för snyggare dukning

Det kan gå fort i svängarna eller vid snabba inbromsningar om oförutsedda hinder dyker upp på vägen. Därför kan det vara bra att lämna ditt favoritporslin hemma eftersom det lätt kan gå sönder. Ett perfekt alternativ till vanligt porslin är en riktigt hållbar och snygg melaminservis. Melamin är ett hårt, tåligt och giftfritt plastmaterial som du dessutom kan diska i maskin på låga temperaturer. Duka middagsbordet fint med en melaminservis som liknar dina vanliga tallrikar och skålar där hemma.

Se utvalda melaminserviser till husbil och läs hela köpguiden

Glashållare till husbil

Vill du kunna njuta av fredagsvinet i ett äkta vinglas när du är och campar? Då gäller det också att sätta fast glaset riktigt ordentligt så att det inte går sönder. Med en glashållare till husbil håller du dina glas och koppar hela under hela semestern. Glashållare för glas med fot monteras på väggen och kniper åt foten. Det finns även glashållare i skum som klarar både glas och koppar och som du kan placera i köksskåpet.

Se utvalda glashållare till husbil och läs hela köpguiden

Glashållare till husbil - ett bra husbilstillbehör.

Diskbalja till husbil för enklare diskning

Med en diskbalja till husbil diskar du middagsporslinet skinande rent. Med en diskbalja sparar du dessutom på vattnet och du kan ta med dig den ut och diska rent i solen. Det finns praktiska diskbaljor som går att fälla ihop, som har en avloppsventil och de med handtag så att du är snäll mot ryggen om disken är tung.

Se utvalda diskbaljor till husbil och läs hela köpguiden

Vattendunk med kran till husbil

Köp en vattendunk med kran att förvara ditt dricksvatten i. Att ta med eget färskvatten är både ekonomiskt och mer miljövänligt än att köpa vatten på flaska när du är iväg med husbilen. En vattendunk med kran gör det enkelt för dig att tappa ut vatten när du är törstig. Välj gärna en med handtag om den är tyngre. Det finns dessutom modeller som är vikbara och som tar väldigt liten plats när du inte använder den. Vill du kunna ta med dig färskvatten på ett enkelt sett så är detta det perfekta husbilstillbehöret.

Se utvalda vattendunkar med kran och läs hela köpguiden

Vattendunk med kran till husbil - ett bra husbilstillbehör.

Kaffebryggare och vattenkokare till husbil

Gillar du att vakna till doften av en kopp nybryggt kaffe? Eller föredrar du kanske te? Då ska du köpa en kaffebryggare eller vattenkokare till husbil. För att den ska vara kompatibel med husbilens batteri ska du välja en 12 volts kaffebryggare eller 12 volts vattenkokare. De har lite mindre kapacitet än vanliga bryggare, men tar då också mindre plats. Med en kaffebryggare till husbil är det lätt att bjuda över campinggrannarna på en kopp kaffe.

Se utvalda kaffebryggare till husbil och läs hela köpguiden

Se utvalda vattenkokare till husbil och läs köpguiden

Kaffebryggare till husbil - ett bra husbilstillbehör.

Gasolkök till husbil för varma måltider

Saknar din nya husbil en spis? Då ska du köpa ett gasolkök så att du kan laga varm mat när du är på semester. Ett gasolkök för husbil är ett portabelt och enklare kök med 1-3 brännare och drivs av gasol. Det är viktigt att välja en modell som är avsedd för inomhusbruk, vilket betyder att gasen stängs av om lågan slocknar. Köper du ett gasolkök kan du laga lika god mat i husbilen som hemma och detta är ett perfekt husbilstillbehör.

Se utvalda gasolkök till husbil och läs hela köpguiden

Gasolkök till husbil - ett bra husbilstillbehör.

Omnia ugn för ugnslagad mat i husbilen

Alla husbilar är inte utrustade med ugn och det är inte heller något du alltid behöver. En Omnia ugn gör ett lika bra jobb och du kan laga allt du gör i en vanlig ugn. Det är en portabel miniugn i aluminium utan en egen värmekälla som liknar en sockerkaksform med lock. Du placerar ugnen på gasolspisen, elplattan eller spritköket och tillagar sedan maten precis som vanligt. För att få ugnseffekten ska du använda alla tre delarna. Med en Omnia ugn är det kul att laga fina måltider och bjuda över campinggrannarna på en lyxmåltid.

Se Omnia ugnen och bra tillbehör och läs hela köpguiden

Handdammsugare till husbil för en renare semester

Det går att få det lika rent och fint i husbilen som hemma. En handdammsugare är ett bra husbilstillbehör som håller damm, grus, smulor och annan smuts borta. Handdammsugaren är både lätt, smidig att använda, tar liten plats och är sladdfri. Du kan antingen välja en modell som är för 12 volt eller köpa en som du behöver en omvandlare till. Handdammsugaren är ett perfekt husbilstillbehör som du kan använda både i husbilen, förtältet eller låna ut till campinggrannen.

Se utvalda handdammsugare och läs hela köpguiden

Tv till husbil för roligare resa

Ta med dig underhållningen när du är iväg med husbilen. Vi ser att många husbilsägare gärna köper en tv för att kunna se sina favoritserier och program oavsett var de befinner sig. När du väljer tv är det bra att köpa en 12 volts tv som är anpassad till husbilens batteri. Beroende på vad du är ute efter så finns det flera olika varianter att välja mellan. Vill du kunna streama dina serier direkt i tv:n ska du välja en smart-tv. Välj en tv med inbyggd DVD om du inte har tillgång till internet men ändå vill se på film. Tv-apparater för husbil och husvagn är oftast av lite mindre storlek, men många är ändå av hög kvalitet, Full HD, högklassig bild och bra ljudkvalitet.

Se utvalda 12 volts tv och läs hela köpguiden

12 volt 12 till husbil - ett bra husbilstillbehör.

Campingmöbler till husbil

När du campar med husbil är det också trevligt att kunna ta fram campingmöbler så att du kan njuta av årets soligaste dagar i en skön campingstol eller äta middag utomhus. Både campingstolar och campingbord är populära husbilstillbehör. Välj campingmöbler som är lätta att fälla upp och är bekväma, men som också tar lite förvaringsutrymme när du inte använder dem. Det finns många varianter att välja mellan. Campingstolar har ofta en ram i aluminium, plastdetaljer och ett slitstarkt och väderokänsligt tyg som andas. Vissa har även en reglerbar rygg så att du kan ändra position. När du väljer campingbord finns det varianter i olika höjder och storlekar, både som matbord och avlastningsbord. Många campingbord har en ram av aluminium eller stål och en bordsskiva i plast eller annat vädertåligt material.

Se utvalda campingbord och läs hela köpguiden

Se utvalda campingstolar och läs hela köpguiden

Uppblåsbar soffa till husbil

Varför lägga ribban på en annan nivå bara för att du är på campingsemester? Det går att få det lika bekvämt i husbilen som hemma. Köp en uppblåsbar soffa att vila i en varm sommardag. Välj mellan en soffa som du blåser upp genom några vindtag och en som du pumpar upp med pump. Soffan kan du använda i husbilen, förtältet och utomhus på till exempel stranden eller annan valfri plats där du önskar en bekväm stund. Detta är ett perfekt husbilstillbehör för alla som gillar att koppla av.

Se utvalda uppblåsbara soffor till husbil och läs hela köpguiden

Uppblåsbar soffa till husbil - ett bra husbilstillbehör.

Cykelställ till husbil

Visst är det kul att upptäcka världen med husbil, men det är också trevligt att varva med en cykeltur. För att kunna ta med dig cyklarna på husbilssemestern kan du köpa ett cykelställ till husbil. Cykelstället monteras på husbilens bakre vägg och är ett säkert sätt att transportera cyklarna. Det finns cykelställ för 2-4 cyklar och vissa är justerbara så att cyklarna sitter riktigt bra. Köp ett cykelställ för att lära känna de dolda pärlorna du inte når med husbil.

Se utvalda cykelställ till husbil och läs hela köpguiden

Cykelställ till husbil - ett bra husbilstillbehör.

Campingdusch till husbil för lättare duschmöjligheter

Låt inte avsaknaden av ett badrum stoppa dig från att duscha. Har du ingen dusch i husbilen eller långt till en camping kan en portabel campingdusch vara ett bra alternativ. Detta är ett perfekt husbilstillbehör för dig som vill duscha utomhus. En campingdusch är en enkel konstruktion och består oftast av en gummipåse som du fyller med vatten, duschslang och duschmunstycke. Du hänger upp påsen i till exempel en trädgren. Påsen absorberar solens värme och kan bli mellan 30 och 50 grader varmt.

Se utvalda campingduschar till husbil och läs hela köpguiden

Campingdusch till husbil - ett bra husbilstillbehör. Se alla våra köpguider till husbil och husvagn

Fler nyheter